zondag 18 september 2022

lunchen bij Daan

 

werd Barista bij Juul

Afgelopen zondag ben ik met de sportgroep gaan lunchen, ik had eerst uitgeslapen, maar bedacht me lichaamsbeweging is nooit verkeerd, dus ik ben gaan lopen naar Daan, de plek waar we hadden afgesproken, ik was iets te laat vertrokken, dus ik heb maar eens flink doorgestapt zodat ik op tijd was. 

Toen ik er bijna was belde vriend MArco dat ik door moest lopen, Daan was nog dicht dus ze zaten bij Juul. ik neem aan de extra zaakje van Barista in Alphen.

Bij aankomst waren we al compleet, we waren met 5 personen in totaal, mijn plek was aan het hoofd van de tafel, precies tegenover een raam daar heb ik even gezeten maar uiteindelijk mijn stoel verschoven naar de zijkant want jezelf steeds zien is wel eens leuk maar niet de hele tijd.. 

We hebben daar heerlijk zitten te kletsen samen over van alles en nog wat, het eten was heerlijk, ik had gekozen voor een vega salade met vega kip en met geroosterde aubergine.. ik had geen betere keus kunnen maken heerlijk

Nadat we waren uit gegeten, de gespreksstof nog lang niet op was , maar de plicht riep  omdat we toch andere afspraken hadden zijn we gaan afrekenen met de belofte dat moeten we vaker doen met elkaar uit eten, het is zo leuk omdat je met elkaar sport en dan voegt dit toch wel wat extra toe.

zoals ik al vaker schrijf ik ben een gelukkig mens met deze mensen en de vele anderen om me heen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten