dinsdag 20 september 2022

etentje

 

Oud leerling, mijn website bouwer en onderhouder en goede vriend Lulu kwam weer een keertje langs om bij te praten. Eens in de zoveel tijd komt hij gezellig eten bij me en praten we over van alles en nog wat, en hebben vooral veel lol.

Dit keer had ik een maaltijd bedacht die bestond uit een Harira soep met natuurlijk brood en smeersels, als hoofdgerecht Burrito's met daarbij een salade voor het geval het niet genoeg zou zijn. Als toetje een aardbeienijs, slagroom en natuurlijk verse aardbeien..  

De voorbereidingen waren gelukkig niet zo heel lastig en al vrij snel had ik alles al klaar wat we nodig hadden, daar was ik wel blij om, mede omdat ik daardoor snel nog wat dingen kon doen die anders misschien zouden blijven liggen,.

Meteen toen ik thuis kwam heb ik dat meteen gemaakt, zodat ik tussendoor nog even tijd had om me op te tutten maar ook even te gaan liggen om bij te komen.

Rond half 8 was Lulu er en zoals altijd krijgen we gesprekken over heel veel dingen, hoe hij tegen dingen aan kijkt maar ook hoe ik tegen dingen aankijk, altijd vanuit wederzijds respect en belangstelling om elkaar nog beter te leren en kennen en te begrijpen,.. daarnaast is er ook altijd de nodige humor die we delen. heerlijk

Het was een avond waarbij we weer nader tot elkaar zijn gekomen, dit blijven we erin houden mede om het zo bijzonder is dat dit zo kan samen.. 

Wederom voel ik me dan een rijk en gezegend mens. .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten