zaterdag 12 maart 2022

KB Hel

 

Maandagavond sinds een week weer een kb les kunnen volgen, voor mijn gevoel ben ik erg fit altijd maar zo tijdens zon les valt dat nogal tegen. Gelukkig was mijn sportmaatje, die erg sportief is, ook erg moe naar de training.

De training begon liefelijk zoals zo vaak, kniehef, hakken billen squats, push up en toen kwam al de eerste verandering normaal was het i minuut burpees. nu ineens verplicht 10.. daar hou ik al niet van.. ik ben meer met elkaar op tijd werken, niet omdat ik geen 10 kan en ook niet omdat ik weet dat ik niet zo snel ben met die krengen.. ik plof neer krabbel op en plof neer, er zijn mensen die vallen en veren vanzelf weer omhoog hoe dat kan weet ik niet.. ze zijn graat mager en ik met wat meer rondere vormen zou toch sneller moeten terugveren maar dat lukt dus niet.. ik denk dat ik wat langer na lig te schudden of zo.. want ik ben niet snel hierin.

Daarna gingen we  echt aan het werk. 30 kb swing tot ooghoogte, daarna met 1 arm gewoon 1 minuut daarna weer 30 kb boven het hoofd..

Daarna kregen we een stukje schouders, die we kennelijk nog niet genoeg hadden getergd de dag ervoor..  push up..  eerst small, daarna handen buiten het matje, daarna de diamond, dus je handen in een 3 hoekje en tot slot met onder 1 hand een kb.. afschuwelijk.. en dat steeds een minuut, dat lijkt altijd heel kort maar ik heb vaag het vermoeden dat onze trainer Frank maar wat doet met die tijd, zijn minuut duurt altijd langer dan de mijne.

Daarna gingen we over op buikspieroefeningen.. dus eerst de plank.. anderhalve minuut, daarna side plank links en rechts, andere halve minuut,  en dan om de 20 seconden 1 been de lucht in en die bewegen.. dat lukt me niet. dat heb ik niet meer in mijn mars.. ik stort ter aarde en hoop het er beste van.

Daarna lunges eerst links en dan rechts, ook weer 1 minuut

De sumo squat kregen we ook nog even om de oren geslagen. en dan 30 keer met kb.. kortom het was ergens wel genoeg maar nee hoor

we kregen nog een stukje buik. 

1 minuut leg raisers, 1 minuut crunch, 1 minuut diamond sit up, en daarna ook nog met een kb boven ons hoofd.

 

Als toetje kregen we eerst 30 burpees., toen bedacht Frank nog dat het vast wel leuk was om ook ons 15 snatches te laten maken langs ons lijf.. en dat heeft de zelfde intensiteit als een burpee kortom toen dat volbracht was kon je me opdweilen.. maar nee Frank kreeg er zowaar lol in en mochten we 30 jumpsquats maken.. en om het helemaal leuk te doen als slot ander halve minuut mount claimbers.. kortom de les was voorbij ik kon aan het zuurstof en dacht alleen maar.

dit nooit meer

en wie staat er donderdag weer.. juist ik zei de gek...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten