zondag 6 maart 2022

Blokkade....


 Voor de mensen die de afgelopen dagen mijn blogs niet hebben kunnen lezen.. het klopt... tot twee keer toe is mijn fb site geblokt om iets heel vreemds.

Ik had een blog geplaatst over een cursus Engels die ik aan het volgen ben on line., duo lingo.. gewoon omdat ik mijn Engels wat wil ophalen en wie weet leer ik nog nieuwe dingen, mocht mij deze manier van leren bevallen dan overweeg ik ook om andere talen te gaan oefenen. zoals Spaans en wie weet wat nog meer.. tenslotte is het nooit weg om wat meer te kunnen dan alleen maar Gronings, Engels, Duits en Nederlands, een paar woordjes Turks. Arabisch, Zweeds, Frans etc... dus het is wel grappig om te kijken of het echt werk. Mijn Engels heeft ook te maken met dat ik natuurlijk naar London ga naar vriend Erwin die daar nog woont en die nog net als ik Nederlands, Engels en Duits spreekt.. hij is van origine Duits.. dus we kunnen samen erg goed praten en hebben dan ook dikke lol en zoeken soms samen woorden op in het Engels omdat we er niet uit komen.

Maar ik dwaal af, terug naar waar het om ging.. dus toen ik de eerste keer deze blog plaatste met een foto van Ik bemoei niet.. de kikker met een geweldige leuke opmerking over dat je voor geen meter opschoot  en dat in het Engels vertaald, maar dan net weer anders, had dat als gevolg dat ik geblokt werd.. ik begreep er niets van, want het schijnt dat het seksueel getint was.. ik ben me nog steeds van geen kwaad bewust, dus ik begrijp daar niets van..Dus ik had de naam al veranderd in Engelse les.. dacht dat werkt. ,maar nee dus dat ook niet gevolg 3 dagen geen dingen plaatsen op facebook..

Dus ik ben weer eens extra gaan nadenken en bedacht me.. okey waarschijnlijk is het het plaatje van ik bemoei niet maar daarin een woord wat misschien de indruk kan wekken over iets doen wat niet mag. zoals jullie merken omschrijf ik het heel voorzichtig want voor je het weet ben ik de sjaak en kan ik niets mee plaatsen, daar gaat dan ook mijn flarden site.. dus dat moet ik niet hebben.. maar gelukkig kan je op een dag contact opnemen met facebook en dan aangeven dat het onterecht is, maar dat kan dus niet tijdens dat je geblokt bent dat kan er na. dus dan is het leed al geschiet..

kortom het is niet anders. ik wacht af met als gevolg dat er heel veel blogs op voorraad staan want ik heb me toch leuke dingen beleefd de afgelopen dagen. daar kom ik dus later op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten