woensdag 9 maart 2022

High tea challenge

 Sinds vorige week is op net 5 een nieuw programma te zien, namelijk de High Tea challenge.. en ik vind het smullen dit programma. het voordeel van dit programma vind ik al dat het maar 30 minuten duurt en dat je de eerst 15 minuten al meteen kan doorspoelen, want dat is wat ze moeten maken, dat is niet interessant maar wat erg leuk is en interessant... het moment dat men bij elkaar thuis komt en dat men een high tea in een thema heeft...  genieten.

Niets zo vermakelijk als het zien hoe men reageert op elkaar.. maar ook dat wat gemaakt word.. en de mensen die ze hebben uitgezocht, sommigen zijn een karikatuur van zichzelf, zoals de dame die helemaal in latin is, salsa dansen etc.. die dus op alles kritiek heeft.. en steeds mensen afzeikt.. maar bij haar mislukte alles en dan boos zijn om de cijfers.. en dan nog bozer is en dan meteen de pik in heeft op iemand en alles afzeikt.. dat is het nadeel als je de scores meteen laat zien na afloop, bij iemand thuis. er breekt oorlog uit..

Dan het meisje wat een heks is. wat een puinhoop in dat huis en wat zag het er goor uit, en zonder schaamte laten ze dat zien want zo woon ik. maar wel met salie in de weer om het huis te zuiveren...
Een vrouw uit Leiden die een vampier is en die dus een vampier high tea maakt, waar de mensen van gruwelen.. heerlijk
 
Het is op en top vermaak, maar ook dat wedstrijd gebeuren heerlijk.. ik geniet enorm van deze serie met gewoon dood normale mensen maar oh wat een haat en nijd en wat een gedoe.. maar echt vermakelijk televisie , de mens op zijn slechts in een notedop.. en oh wat een slechte verliezers soms maar ook mensen die zo slecht zelf kunnen reflecteren.. 
 
De combi van mensen is natuurlijk daar ook op uitgezocht dat begrijp ik ook wel maar toch het is wel heel bizar maar zo leuk om te kijken.
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten