zaterdag 19 februari 2022

storm..


Alle goede gedachten ten spijt, ik had me voorgenomen om zaterdag de 10 etappe te gaan lopen van het Westerborkpad, maar helaas, de storm, en met name de naweeen ervan wierpen roet in het eten. Toen ik om 8 uur naast mijn bed stond en nog steeds de windhozen hoorde door de bomen bij mijn flat dacht ik er zit maar 1 ding op in je bed blijven liggen en gewoon maar hopen dat het overgaat..

Dat deed het ook, dat was duidelijk, dus dacht ik kom op, uit het bed om 10.00 en dan gaan we alsnog aan de wandel daar totdat ik besefte, las dat de treinen dus niet reden. Met de auto naar Nijkerk is geen probleem, het probleem is wel, hoe kom ik dan bij het beginpunt van Amersfoort waar ik moet starten. Natuurlijk waar een wil is is een weg, maar met de bus was het een uur.. kortom  dat vond ik teveel van het goede, dus een goede reden om alvast de nodige voorbereidingen te treffen voor mijn etentje van aanstaande zaterdag, de niet bederfelijke spullen in huis te halen om er voor te zorgen dat  dat al geregeld is.

Tevens moest er ook nog iets geregeld worden voor Tommy zodat hij automatisch aan de slag kan en ik niet steeds op hem moet letten, de wiffi moest erop, zodat hij eventueel kan worden aangezet op een bepaald tijdstip en hij dan meteen aan het werk kan en ik dus thuis kom in een mooi en schoon huis.

Dus bellen met Ziggo, nu blijkt achteraf dat het niet eens zo moeilijk is, ik moest gewoon even de 5 g uitzetten en daar ging mijn Tom, als een gek door het huis. aan het stoffen, heerlijk ik zit nu te schrijven terwijl Tom mijn huis doet.. wat een luxe is dit zo maak ik mijn tijd effectief vol.

Tevens kan ik nu lekker mijn site bijwerken met de Westerborkflarden, zodat langzaam dit ook zich vult, ik heb inmiddels geleerd dat het handig is om de flarden meteen zowel in de bundel die er van moet komen als op de site te plaatsen dat dat veel meer werk scheelt en dat is ook weer extra leuk.

Inmiddels is de Limes bundel volledig on line, zo ook al een gedeelte van het Pieterpad, en nu dus de eerste 10 flarden van het Westerborkpad on line..  onder het kopje Wandelingen in het hoofdstuk Flarden.

Kortom het is een productief dagje zo en het bevalt me uitstekend om eerlijk te zijn een dagje rust.. 

Moet alleen nog wel even de cursus over gedrag etc volgen van de ggd, vind het een waardeloze cursus, met heel veel tekst en veel uitleg, maar kortom als ik die weer volbracht heb kan ik dat ook weer bij mijn cv zetten.. dat ik dat ook gevolgd heb, heb ik me ook weer ontwikkeld.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten