woensdag 9 februari 2022

Het reisvirus heeft weer toegeslagen....

 

al dromend over aankomende zomer, besloot ik eens te gaan kijken naar wat mogelijk was om te boeken

om naar toe te gaan.

Natuurlijk kwam mijn geliefde stad Berlijn meteen zichtbaar op mijn netvlies, dus besloot ik dat maar te boeken voor de zomer in de tweede week van mijn lange vakantie, zodat ik de eerste week weer de alternatieve vierdaagse kan lopen, al is het misschien wel mijn eigen 4 daagse die ik dan loop, maar dat maakt het ook weer extra leuk om te doen.

Dus nadat ik een vreselijk goedkope vlucht had gevonden, maar ook meteen een mooie aanbieding van het hotel waar ik altijd zo graag ben, mooi gelegen vlak bij het station, en zo lekker gemakkelijk om met de metro overal vanaf daar naar toe te gaan.. en zeker voor het late ijsje op de trappen om te staren naar de stad die langzaam in slaap valt.

Kortom dat was rond..

Daarna besloot ik om maar London te boeken, een reisje naar vriend Erwin maar ook meteen naar de stad waar ik ook zo graag ben, waar ik nog meer heb te ontdekken dan in Berlijn. Ook besloot ik, als ik tocht wat langer ga om ook stone hench te boeken met een trip, dat wil ik al heel graag heel lang zien, maar ik vergeet steeds dat te doen. Zo wil ik ook de Banksy shop bezoeken, en zeker een broccoli kunstwerk meenemen uit London.. 

Daarnaast de trip over jack the ripper die in de avond plaats vind, lijkt me ook zo geweldig, om te lopen, natuurlijk ga ik ook kijken in de alternatieve buurt die er is. want ja ik wil natuurlijk wel zien of er na twee jaar veel veranderd is in de streetart scene.

Daarnaast heb ik voor de zekerheid een hotel geboekt voor het geval ik niet bij Erwin kan slapen om wat voor reden dan ook, als Erwin zijn huis heeft verkocht dan is het handig dat ik voor de zekerheid een uitwijk mogelijkheid heb, gelukkig kan ik voor zowel Berlijn als Londen zowel de reis als de hotels annuleren voor het geval er wat tussen komt. dus dat is ook weer extra handig ..

Ben dus klaar voor de zomer. nog even ergens het kamperen tussen voegen en dan is mijn vakantie rond waar ik al zin in heb.


Voor de meivakantie staat Griekenland op het programma, waar ik ook enorm veel zin in heb,  maar dat moet nog geboekt worden en geregeld maar dat is in vergelijking met 3 jaar geleden die uiteindelijk niet door is gegaan , nu een eitje zag ik al met goedkope vluchten die ook nog rechtstreeks gaan dus wat wil ik nog meer.. Van te voren wil ik dan met mijn reismaatje Ankie eerst ook nog bij de Griek in Boskoop eten waar een oud leerling van mij nu de baas is, dus ik wil hem daarmee gaan verrassen dat ik er ben om daar te eten.


Dus het blijkt dat het reis virus zijn intrede weer heeft gedaan en ik ben er klaar voor heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten