maandag 21 februari 2022

Gelukkig

 

Bij de apk keuring bleek dat mijn voorste banden een profiel hadden van 3,9, dat is voor Nederland geen probleem, maar in Duitsland kan dat een probleem geven omdat je daar minstens 4mm profiel moet hebben, aangezien ik met vriendin Susan een paar dagjes eruit ga naar |Limburg is de kans groot dat we ook nog even Aken aan gaan doen. dus dat zou dan lastig worden met mijn banden.. en om nou een boete te riskeren leek me iets te enthousiast. Dus besloot ik om bij mijn vaste autobanden verkoper even om advies te vragen of dit wel klopte en als het klopte om maar meteen een afspraak te maken om deze banden dan maar te laten vervangen.

Maandagochtend vroeg op mijn auto moest naar de garage om mijn voorste 4 seizoen banden te laten vervangen, de hele nacht dacht ik om maar af te zeggen in verband net de storm omdat ik net de fiets naar school en met die tegenwind is dat een dingetje. Zeker net Franklin in mijn nek hijgend. Dus om me niet tegen te laten houden dacht ik gaan en God zege de greep. 

Gelukkig dat ik gegaan ben. Om 8 uur stond ik bij de garage en vroeg hoe lang het zou duren bleek het slechts 20 minuten te zijn op zijn langst 30 minuten. Aangezien ik pas om 5 over 9 begon was de keus simpel meteen doen dus, geen twijfel over mogelijk. 

Terwijl ik met een heerlijk bakje thee zat te wachten, even de dag doornam, was ineens de auto klaar, soms kan je zo lekker je tijd wegdenken heerlijk, al vraag ik me wel af of ik niet in mezelf heb zitten praten, had misschien toch mijn oortjes in moeten doen dan leek het of ik met iemand zat te bellen.. maar ja nu te laat.

Maar de maandag kan nu niet meer stuk deze week, ondanks dat hij druk is 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten