woensdag 23 februari 2022

DE BON

 

Soms moet je even laten blijken dat je iemand enorm waardeert omdat hij gewoon altijd klaar voor je staat, dus dan kom je met een idee, je geeft er ruchtbaarheid aan en voor je het weet is het plan rond, helemaal klaar en kan zo een strikje om en klaar.

Zo ook dit idee waar vriendin Paulien mee kwam, onze trainer van de Kettle bell, was binnenkort jarig, dus bedacht ze om iets voor hem te regelen met de hele groep van de kettle bell. 

We hadden bedacht een bioscoop bon en een bon om samen met zijn vriendin uit eten te gaan.

Dit idee deden we niet zomaar, maar omdat we wisten dat hij een tijdje niet auto mocht rijden, en zijn vriendin hem toch maar mooi 2x per week naar de sportschool bracht om ons de lessen te geven, daarnaast toen de sportscholen plotseling om 20.00 moesten sluiten, was hij het die besloot om op zijn vrije zondagochtend  uit zijn bed te komen en ons dan toch om 11 uur de kb les te geven, 

Ook toen bleek dat de zaal waar we altijd kb hadden ineens een fysio ruimte ging worden was hij die meteen toen er een gat viel in het rooster omdat de cross xxl er van af ging wegens te weinig mensen, dat hij dat uur wilde om toch zijn les te kunnen draaien met en voor ons , dus we gingen van de woensdag naar de donderdag avond wat we zeer waardeerden, dus vonden we ook dat we hem dat ook wel eens mochten laten blijken met een cadeau voor hem.

Kortom het radartje liep, en na het plaatsen van een oproep in de app van de sportgroep reageerde iedereen erg enthousiast en dus voor we het wisten hadden we een prachtig mooi bedrag bij elkaar.

Dus nadat we al het geld binnen halen, konden we twee bioscoopbonnen kopen en een eetbon voor om uit eten te gaan bij een goed restaurant in Alphen.

Natuurlijk krijg je dan nog even de strijd over wie het moest geven, dus vriend Marco gaf het cadeau namens ons allemaal met een korte maar duidelijke boodschap.. over iets van dat deze training niet te moeilijk moet zijn. 

Dat hebben we dan ook geweten. wat een hel zoals je morgen kan lezen... we hebben een paar keer overwogen om de bonnen terug te pakken maar we weten ook dat het goed voor ons is en dus hebben we het maar aanvaard.

Het is Frank echt gegund omdat hij toch  ook, wat hij heel vaak zegt, hij doet het omdat hij deze groep zo leuk vind, en zo geniet met ons.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten