zondag 13 februari 2022

en dat is dan even heel heel erg balen.....

 

Het overkomt je niet 1 keer maar wel vaker.... maar dit keer was het zo balen. zo verschrikkelijk balen.. maar goed, dan is het slikken, je wonden likken en bedenken wat nu.. denken in mogelijkheden en in kansen en oplossingen...

Na maanden te hebben gewerkt aan de speciale bundel met flarden n.a.v het lopen van de Limes, een dikke 150 flarden heb ik geschreven.

Zoals altijd maak ik van mijn flarden, een speciale bundel, altijd in een beperkte oplage, zoals nu deze bundel zou maar 1x worden gedrukt. Dit omdat het speciaal moet blijven.

Wat ik vaak doe als ik met mensen op vakantie ben geweest dan maak ik n.a.v foto's van die vakantie een bundel met flarden, deze flarden zijn meestal geïnspireerd op de verhalen die we hebben en natuurlijk op de indrukken die ik heb opgedaan bij het maken van de foto's. Altijd verschijnen ze ook on Line, op 2 na, die niet, die zijn zo speciaal en er zijn er slechts 2 van, waarvan ik natuurlijk eentje in mijn bezit heb en diegene die destijds foto's heeft gestuurd om mij bij die foto's te laten fotoflarderen, zoals ik het noem als ik bij foto's flarden schrijf.

Al jaren, ik denk al vanaf voor 2000 maak ik gebruik voor deze speciale bundels  de Aldi fotoboeken app.. die werkt als een trein, ik begrijp hem, vind ook dat de boeken mooi worden uitgevoerd, stijlvol en strak. en ze passen zo leuk in mijn boekenkast...

Dus vanaf het begin van het wandelen van de Limes, afgelopen zomer heb ik elke keer als ik mooie foto's had die me inspireerden tot het schrijven van flarden dezen geschreven en meteen in de toekomstige bundel van de Limes geplaatst, dat scheelt een hoop werk, zeker nu het zoveel zouden worden, circa 150 flarden, dat is dan best nog veel werk.

Dus eind januari had ik het af en kon de bundel opgestuurd worden naar de Aldi fotoboeken om te laten afdrukken. Op de site stond inmiddels al de hele bundel onder het kopje wandelingen, maar goed, dus ik dacht daar gaan we.. kreeg ik de mededeling dat er een netwerkfout was, geen probleem mijn bundel was veilig opgeslagen en niks mis mee..  dus ik dacht de volgende dag nog een keer proberen.. weer dezelfde melding.. 

Dus maandag maar eens in de telefoon geklommen en gebeld.. nu blijkt dat de Aldi is gestopt met het samenwerken met de firma die de boeken drukt. en dus is de conclusie al het werk is voor niets geweest... ik kan de bundel daar niet laten drukken.

Nadat ik diverse fotoprogramma's heb bekeken die fotoboeken maken, vond ik er eindelijk eentje die het in A5 formaat doet dus nu ben ik de bundel opnieuw aan het plaatsen en dan kan de bundel de deur uit.. wel lekker dat het nu wel sneller gaat omdat ze natuurlijk al allemaal en gecorrigeerd zijn en al vaker gelezen het is nu gewoon dom plaatsen etc. dus het schiet op


Geen opmerkingen:

Een reactie posten