dinsdag 17 december 2019

12 days off christmas....

zondagochtend vroeg mijn bed uit. okey voor mij is dat vroeg.. want zondag is het ook heerlijk om uit te kunnen slapen. 
Maar aangezien de cross is , de groep altijd gezellig is, we met elkaar afzien en lachen.. wil ik er gewoon heen.. ik sla zelden dit over of ik moet echt heel moe zijn, of andere verplichtingen hebben, maar ik ga nog liever sporten en daarna in de middag in bed om bij te slapen. dan het over te slaan.

Bij binnenkomst zag ik de anderen al in een lange rij liggen, ze moesten een bal doorgeven met hun benen.. ik noemde het al gekscherend het lijkt wel tongen met de benen.. maar het was erg grappig om te zien.

Ik kreeg meteen te horen dat ik de spullen die op het papiertje stonden moest gaan opbouwen.. dus een bar met gewichten, een matje, mijn springtouw.. een kettlebell. dit beloofde niet veel goeds.. zeker niet toen ik een blik wierp op het papier.. ik wist het meteen al weer. okey. het is bijna kerst dus.. daar gaan we weer.. de 12 rampzalige dagen tot aan kerst.. ... maar ik bedacht me, het hoeft geen probleem te zijn. dus kom op gaan met die banaan en niet zeuren..

De opdracht was simpel.
1 suma highpull
2 trusters
3 clean
4 clean and press
5 iets met de bar boven je hoofd vanuit je benen
6 kettle bell swing
7 push up
8 sit up
9 box jump
10 was touwtje springen 20 keer
11 burpees
12 lunches met de bar op je schouders

Het gaat simpel,  je begint bij 1, dan doe je 1 en 2 weer en zo door tot 12.. het is afzien en doodgaan.. maar ach de kerst komt er aan dus er moet nog even flink aan getrokken worden om er goed uit te zien.

Daarna kregen we girls night out.. afschuwelijk.. dit was de bekende 21. 15. 9 en waarom dit nu girls night out is, heb ik geen idee, maar zal wel iets te maken hebben wat alleen de girls begrijpen.. de dames van de groep knikte allemaal heel begripvol. dus het ligt denk ik toch aan mij.

Maar goed we begonnen met clean.. daarna push up en dat dus 21,. 15 en daarna 9 keer
daarna kregen we de opdracht om clean en press te doen en daarna weer de push ups.. 
Daarna kwam de grote klap.. 30 keer deadlift  om te moeten eindigen met 150 squats met gewicht op je rug..

Kortom het was een hel.. maar ik begrijp nog steeds niet waarom de naam is girls night out.. maar dat zal aan mij liggen

Na deze hel, ik haalde 10o squats uiteindelijk. wat ik toch wel heel lekker vond..  gingen we aan de thee met elkaar. wat eigenlijk het leukste is van het sporten, samen aan de thee en genieten.

De kerstkransjes gingen ook al meteen rond. dus dat was wel erg grappig eerst ons in de ellende werken en daarna aan de koek.. ik heb bedankt, er moet nog het nodige worden gedaan om het streefgewicht te halen. en juist de kerst staat voor de deur..

dus ik heb me ingehouden heb me gestort op mijn appel in de auto.. wat eigenlijk veel lekkerder is voor mij..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten