vrijdag 15 november 2019

Moordrecht bij avond

Afgelopen donderdagavond mocht ik in Moordrecht een les geven over acteren bij de lotus groep van Moordrecht.

keurig op tijd zat ik in mijn auto om te vertrekken  naar  deze plaats. Mezelf kennende weet ik dat ik heel gemakkelijk verdwaal, ondanks dat ik  heus wel begrijp hoe kaarten werkt op de telefoon.  maar toch wel gemakkelijk verdwaal. Noem het een gave dat ik altijd op plekken terecht komt waar ik niet moet zijn.

Aangezien ik dat van mezelf weet, weet ik ook dat het handig is om ruim van te voren te vertrekken, al is het al om erger te voorkomen.

De heenweg is vaak het probleem terug lukt me altijd wel, omdat ik dan nadenk en het door heb op de een of andere manier.
Vol goede zin ging ik op weg, ik zal meteen maar melden dat ik geen last had van file's dat was al een gelukje, maar dat ik wel heel veel mensen voor me had die dachten dat er een file was omdat er meer dan 4 auto's voor ze reden.. heel bijzonder, maar ook dat heb ik overleefd

De afslag Moordrecht gevonden en wat een bijzondere weg is dat, in het donker is het wel even zoeken waar je moet zijn en ook of je de afstanden goed inschat... maar ik moet zeggen, dat ik aangenaam verrast ben over Moordrecht, moet er ook een keer overdag heen bedacht ik me, het zag er zo in het donker al aardig uit.

Terug naar het verhaal, ik had vrij snel de eerste afslag die ik moest nemen gemist ,dus dat ging al goed naar mijn idee, ik heb bovenstaande weg wel tig keer genomen voordat ik besefte dat ik gewoon de weg moest blijven volgen, Die ging niet links of rechts af maar liep met een bocht eigenlijk rechtdoor. Toen ik dat doorhad was het gemakkelijker voor mij. Dus dat kwam goed. Wat ik altijd wel een nadeel vind is dat  je dus nooit goed de huisnummers kan vinden waar je moet zijn. Gelukkig was ik op een gegeven moment, na ongeveer 6 keer dezelfde straat te zijn opgereden ineens op de goede plek. en kon ik dus de zaal in waar ik mijn les moet draaien.

In het begin is het altijd weer even wennen aan de mensen die er zijn, maar dat is omgekeerd ook het geval natuurlijk, ze moeten ook aan mij wennen. Het leuke is dat gaandeweg de tweede oefening men begon te ontdooien en ook de lol ervan in begon te zien. Men genoot zichtbaar en men begon steeds meer te lachen.

Aan het einde van de avond was het helemaal een feestje bij het emotie/letsel inspringspel. erg leuk ook.

Op de terugweg ging het helemaal lekker, zoals ik al zei, terug is nooit een probleem, dus  ik was keurig op tijd terug bij mijn huis na een heerlijke avond les geven aan een leuke groep enthousiaste mensen  van lotusvereniging Moordrecht.

1 opmerking:

  1. Onze leden van Lotuskring Zuidplas vonden het helemaal geweldig. We zien je graag nog een keer terug boor een vervolgles.

    BeantwoordenVerwijderen