zaterdag 2 november 2019

Das Boot.. ( feestje van de school)

Het bestuur van de school waar ik werk besloot ons 25jarige bestaan van de VO scholen te gaan vieren met een bootfeestje.

We kregen al heel vroeg bericht dat we konden inschrijven, en ik hoefde me geen moment te bedenken, wetende dat de leukste collega's die ik ken ook mee gingen, was het al snel geregeld. ik ging mee.

Om 19.15 gingen Marlous en ik , Marlous ophalen die vlak bij mij woont, daarna gingen we Martin ophalen in Kerk en Zanen om zo met elkaar naar de boot te vertrekken.

Een plekje voor de auto zoeken was ook zo gedaan, het was toch nog een behoorlijk eind lopen maar dat was geen probleem. Met elkaar wat geinen etc maakt dat je snel ter plaatse bent. De boot konden we zo op, er waren al wat collega’s en we kregen een 25 euro copie die we konden inzetten bij het aan boord zijnde casino., we konden dus los. We gingen meteen naar boven waar we al andere collega’s tegenkwamen. Erg leuk er werd in ieder geval goed voor eten en drinken gezorgd om ongeveeer 20.30 was het trossen los en gingen we varen. Vanaf dat moment konden we niet meer van de boot af. Wat geen punt was omdat er genoeg plekken zijn waar je de mensen die je liever even niet ziet kunt ontlopen.


Aan boord was er van alles te doen, muziek, goochelaars, gokspelen etc genoeg vermaak voor iedereen . Tevens was het heerlijk om te praten met collega’s van andere locaties die ik al veel te lang niet meer had gezien. Daardoor mijn collega’s van mijn eigen locatie wat  verwaarloosd wat jammer was omdat ik veel ook niet echt spreek en zie.  Het was geweldig, met een conselings collega van de andere locatie ff staan gokken. We gingen goed dus verloren we al heel snel onze interesse... waren we er klaar mee. Uiteindelijk alles maar op rood gezet m
Te verliezen en ja hoor weer Fisches.. uiteindelijk toch alles kwijt waar ik erg blij om was ik was het namelijk al zat.

Daarna nog heerlijk staan praten met met reismaatje van een andere locatie er zijn alweer nieuwe plannen wat we willen gaan doen.dat is ook snel geregeld.

Bij aankomst in de haven bleek het voor de ene Marlous lastig om te lopen op haar te hoge hakken, dus hebben Martin en ik de auto gehaald zodat ze in kon stappen . De drie m-etjes weer aan boord en terug naar huis.  Een zeer geslaagde avond voor ons.

Thuis nog even zitten napraten met Marlous die bleef slapen en daarna naar bed om om 10 uur wakker te worden met een gevoel alsof je onder 20 vrachtwagens hebt gelegen. Om het netjes uit te leggen... maar het is het waard 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten