maandag 11 juni 2018

't is maandag

na een behoorlijk druk weekeinde,  vrijdag was nog rustig, zaterdag de hele dag een lotusklus, wat heerlijk was, in de avond naar de film met vriendin Els, en zondag..... laten we even stil staan bij de zondag.

Het opstaan ging wat lastiger, omdat ik vrijdag op zaterdag wel heel kort had geslapen en dus ook totaal niet wakker was.. maar goed, dat is som zo.. echter ben ik nu op een leeftijd dat als je een nacht wat minder slaapt je toch wel een hele week nodig hebt om die schade in te halen... dus zaterdag was eigenlijk een lastige opstart dag...

Bij de film zaten Els en ik allebei met wat gaapneigingen, de film die we keken had nou ook echt niet de intentie om ons wakker te houden leek het, toch was het een leuke film om te zien en om van te genieten.

Zondag ging mijn wekker en ik dacht even ik doe het niet , maar de wil is sterker dan de onwil, dus ik ben mijn bed uit gekropen en me naar de sportschool begeven.. We hadden een WOD!!! met recht met hoofdletters.. we moesten namelijk 2 x 400 meter rennen, daarna 2 squats met een bar, 4 push up's,  8 russian kb swing.. dat `10 keer achter elkaar, daarna weer dat ellendige lopen, met de volgende wod.... 4 trusters met een barr, 10 overknee buikspieren gedoen.. dit dan 4 rondes, en daar gingen we weer rennen twee keer 400 meter, daarna moesten we 200 keer touwtje springen, en dan 15 keer planken zo lang mogelijk.. dat nog 3 keer.. het was afzien... ik ben nog nooit zo nat van het zweet geweest naar mijn idee... ik had het idee dat mijn toch wel wat vale sport shirt, ineens weer stralend zwart was.. maar dat was de vocht dat mijn lichaam had verlaten..

zondagmiddag heb ik maar echt even rust genomen, heerlijk voor de tv gehangen tot ik op 18,00 bedacht dat ik nog wat moest gaan doen.. dus ik aan het werk... voor ik het wist was het al 20.10, waardoor ik dus hals over kop naar vrienden Ayaz en Heleen moest voor mijn wekelijkse bijpraten over het leven.. 

Het was heel snel dat weekeinde maar wel heerlijk... en toch op maandagochtend, als ik kan uitslapen, word ik vroeg wakker maar dat komt met name door de supermarkt die dan gaat laden.. dat kan nooit zachtjes blijkt wel, ook het gedoe met het timmeren etc is er nog. kortom het is wel even lastig om dan uit te slapen.

De maandag was een drukke dag.. eerst les geven, een counselingsgesprek, daarna vergaderen met de docenten over leerlingen, een tussendoor gesprek met een organisatie, daarna weer vergaderen..

nog een laatste deelraad vergadering. Gelukkig was deze op tijd klaar en kon ik nog snel even sporten om het luie zweet uit mijn lijf te werken
 

kortom de laatste loodjes wegen zwaar.. omdat men alles vol gestopt in deze laatste weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten