vrijdag 30 juni 2017

escape room

 Eindelijk een lang gekoesterde droom van mij in vervulling gegaan.. en wat is het gaaf.. Met mijn schooltje hadden we vandaag allemaal workshops, we konden kiezen uit diverse onderdelen, zoals wie is de mol, paintball etc.. en ook Escape room..

Ik wist bijvoorbeeld niet dat alphen een Escaperoom had.. maar dat hebben we dus wel. En hij is klein maar gaaf. Ik heb er genoten.

Het begon wat chaotisch omdat er nog niemand was maar de tijden waren verkeerd door gegeven, dus ja dan kun je weinig anders nog.  We hebben heerlijk in de zon staan te wachten en wat zitten te praten met elkaar. Daarna mochten we naar binnen. Het was natuurlijk spannend omdat je niet weet wat je te wachten staat, maar goed je bent er en je zit en je ondergaat het.

We spraken van te voren al met elkaar af dat we niet als een stel wilden als een gek alles gingen doen maar eerst gaan we kijken en de ruime in ons opnemen.

De eerste ruimte ging al meteen goed.. het licht was uit dus kon je niets meer dan maar proberen. natuurlijk zit je wel even te denken dan.. zullen we.. maar ineens begint het spel en voor je het weet ben je eruit. Ben je vrij ineens en kom je in een nieuwe kamer met weer allerlei opdrachten etc.. 
Het zijn niet eens de moeilijkste opdrachten maar je bent wel bezig met  elkaar, je moet goed communiceren en ook samenwerken. Het is geweldig leuk en genieten

Ik kan zeker de escaperoom in Alphen aan raden, het verhaal is leuk maar ook het spel is leuk om te spelen...

Toen de tweede groep het spel inging mochten we meekijken hoe ze het deden en dat was leuk.. genieten gewoon vooral ook omdat je ziet dat ze vast lopen op andere plekken dan jij deed.


Het is natuurlijk een soort van wedstrijd, en gelukkig hebben wij, de eerste groep het gewonnen.

Kortom een aanrader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten