zaterdag 17 juni 2017

een etentje met vrienden

Omdat we elkaar eigenlijk nooit met z'n drieën zien omdat Rick en Chris zijn verhuisd van het pittoresk dorpje Leiderdorp naar Rotterdam, hadden we met elkaar afgesproken om elkaar te zien en een avond gewoon lekker bij te praten over wat ons zo allemaal in ons leventje overkomt.
We hadden elkaar dan wel gisteravond gezien maar ach dat mag de pret niet drukken, we zien elkaar en we praten toch wel met elkaar en genieten dan ook bijzonder van het bij elkaar zijn. Ook moesten er een aantal belangrijke knopen doorgehakt worden, namelijk waar gaan we heen op de parade..  op 8 juli. Rick had al een optie genomen op een voorstelling, en de smaak van Rick kennende kan ik me daar naadloos bij aansluiten soms.. Al denk ik dat de andere mannen dit toch wat minder vinden maar dat maakt niet uit. we komen er wel uit met elkaar.

Natuurlijk waren de mannen keurig op tijd en hadden ze een toetje/ koffiegenot meegenomen, dus ik hoefde niet voor een toetje te zorgen. Ze kwamen met een giga bak aanlopen en ik kon alleen maar denken dat past niet in mijn overvolle koelkast..
Gelukkig hoefde dat ook niet, het hoefde niet koel bewaard te worden.

Eerst hebben we natuurlijk zitten te kletsen, hebben we de voorstellingen van de Parade bekeken en een keus gemaakt met elkaar, ik denk dat we leuke en goede voorstellingen hebben uitgezocht.

Daarna was het tijd om  aan tafel te gaan.
Mijn tafelschikking was met rode rozen, en met veel zilver en zwart/wit. 
Het voorgerecht bestond uit een kopje met eigen gemaakte tomatensoep van cherrytomaten, een spies van mozzarella met tomaten en basilicum pasta,  een bakje met tomaten tappende, een  paar stukjes volkoren brood en een gevulde rode pepertje met roomkaas.

Het hoofdgerecht bestond uit een Mexicaanse schotel die ik ooit heb geleerd van vriendin Kitty. Met daarbij gele rijst met daarin gemengde groente, en een salade met zongedroogde tomaten en mozzarella en rucola sla.

Het toetje was gebak, drie soorten en ik mocht als eerste kiezen, dus ik koos meteen voor de het chocolade taartje.. heerlijk was deze, vol met echte chocolade..

Daarna hebebn we heerlijk zitten te praten wat met spinners gespeeld, tevens de massage ring toegepast, kortom het was een heerlijke afwisselende avond met vrienden waar ik nog lang van na ga genieten.
 

 
  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten