zondag 2 november 2014

Crossfitness

Vandaag iets nieuws uitgeprobeerd, ik had de verhalen al gehoord, maar twijfelde of ik mee zou gaan doen, toch maar gedaan, het leek me erg zinvol en zeker de moeite waard het te proberen,: "Crossfitness"
Ik had geen idee wat het zou zijn, en zeker niet wat voor gevolg het zou hebben, maar toch ik wilde dit ook uitproberen. Ik moet zeggen was wel wat licht gespannen hiervoor, omdat ik me afvroeg of ik het wel zou kunnen. Een man op leeftijd moet soms zijn  zwakke plekken herkennen en weten dat hij ze heeft. Het begon eigenlijk wel aardig, ik heb meteen weer geleerd dat ik de squad beter kan doen, of hoe je dat ook mag schrijven, daarna hadden we buikspieroefeningen en wat burpys, ik vond het goed te doen, en dacht nog wel even van okey het is maar 1 uurtje dus dit kan ik ook wel heel goed misschien.
Dat vond ik te doen, toen er werd gezegd dat dit de warming up was moest ik wel even nadenken maar goed dit kan en dit kunnen we denk ik dan steeds. Daarna kwamen er nog heel wat oefeningen waarbij ik dacht, okey dit gaan we doen, en ik vond het niet zo heel zwaar om eerlijk te zijn. Voor mij zit de verklaring erin dat ik dus  van te voren niets heb gedaan en dat het dan wel meevalt, of ik heb niet genoeg mijn best gedaan dat zou ook kunnen, ik heb geen idee, maar echt zwaar vond ik het niet om eerlijk te zijn, mijn circuit met al dat roeien is veel zwaarder om eerlijk te zijn. Terwijl ik me in het zweet werk, en erg mijn best doe valt me op dat het best wel lekker gaat met elkaar en dat het genieten is om zo bezig te zijn met je lijf en met de oefeningen. Natuurlijk besef ik me heel goed dat ik fit en fris aankom en dat een hele groep mensen daar al heel druk bezig is geweest met steps dus ja ik kan het niet echt vergelijken wat ik vind. Ik voor mezelf vond het meevallen en erg lekker om te doen. Ik denk dat ik fitter ben dan ik dacht. Een meisje presteerde het nog om te zeggen dat ik niet goed genoeg mijn best had gedaan, ik begrijp dat wel, ze hing zelf bijna aan de zuurstof tank, dus ik kan dat volgen. Nu hopen dat morgen ik niet onderuit ga van de spierpijn maar ik denk dat dat ook gaat meevallen
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten