zondag 31 oktober 2021

Uit eten met de vrienden van de Sportschool

  


 
Afgelopen zaterdagavond zijn we met de sportclub, waar we regelmatig wat leuks mee ondernemen, dit was trouwens weer voor het eerst sinds de lockdown, uit eten geweest bij Zorba de Griek.
 
Voor mij een totaal onbekend restaurant.., ik moet altijd nog een keer eten bij het Griekse restaurant in Boskoop waar een oud leerling van mij de eigenaar van is. Ik plan het steeds in mijn hoofd maar op de 1 of andere manier lukt het niet helemaal.
Van te voren moest ik even langs bij Marco om de cadeautjes te halen voor de baby die geboren is en voor de baby die nog moet komen. Marco wilde op de fiets, ik wilde eigenlijk gaan lopen, maar het was handiger om dan met de auto te gaan, dus in de middag heb ik dan maar mijn wandeling gemaakt.

Om half 6 was ik bij Marco waar de mini Marco's mij kwamen begroeten. en die blij waren me te zien. Dus meteen maar de cadeautjes in de auto gegooid, en klaar was het.. ik naar de Griek om daar een plekje te zoeken bij het restaurant.. het weer was vreselijk dus het hoosde behoorlijk. Ook blij dat ik dus niet was komen lopen

We zaten eerst aan de verkeerde tafel, we zeiden maar dat we voor Alex kwamen, bleek later dat het op de naam Lisette stond. dus tja, wisten Marco en ik veel.., maar goed we hadden twee ronde tafels, met daar tussen in een muurtje, wat wel jammer was omdat je zo niet met elkaar kon praten over van alles, maar het was ook goed, het was zo wie zo aan beide tafels erg gezellig en leuk, we hebben vreselijk gelachen 

Het eten bestond uit een menu voor 32.50. Je kon dat menu zelf samenstellen, dus ik koos voor de andijvie feta in bladerdeeg, met daarbij de zo overbekende en vooral te hoog aangeschreven rucola sla.  ik krijg er inmiddels een sik van .. deze sla is niet meer zo lekker als hij ooit was, de nootsmaak is helemaal eruit gekweekt.. jammer..nu is het alleen een leuke versiering door het grappige blaadje.

Als hoofdgerecht had ik een bord met diverse soorten vegetarische hapjes... en gelukkig werd er ook friet geserveerd. ben ik namelijk echt gek op. kan er echt van genieten als ik friet kan eten. heerlijk.
het menu bestond uit, de bekende Griekse aardappels,  de bekende rijst met tomaten,  daarbij de bekende al eerder genoemde sla met wat variatie van slablaadjes, een heerlijke gebakken feta in bladerdeeg,  de bekende yoghurt met komkommer en knoflook, heerlijk allemaal.
 
Als toetje had ik de variatie op baklava met ijs en slagroom. heerlijk. wat een genot
tel daarbij het geweldige gezelschap dan is het duidelijk dat het wederom een geweldige leuke avond was.
 
Na het eten ben ik naar huis gegaan terwijl anderen nog even een afterparty gingen bezoeken, maar ik wilde gewoon lekker naar huis even voor de tv hangen.. lekker niets doen meer en lekker genieten van die 1 uur extra..
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten