woensdag 27 oktober 2021

30 seconden..


Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, De lang naar uitgeziene spelletjesavond met de buurtjes.  

Ik was natuurlijk net terug gekomen uit Malta, dus ik ben erg vroeg opgestaan om inkopen , want als je gasten krijgt wil je natuurlijk wel ook het een beetje gezellig maken.

Dus ik had drinken gehaald, wel zo leuk tegenwoordig dat je kan vragen wat iemand drinkt, dan haal je dat in huis, in plaats van dat je heel veel in huis haalt en dan drinken ze water... dus dat mag je tegenwoordig vragen. Dus dat had ik geregeld en tevens wat stokbrood met kaasjes en een zoute boter..  dus ik was er helemaal klaar voor, nadat ik de de brownies had gebakken en ze afgekoeld waren. 

om 20.00 kwamen ze er aan, de kleine lag al in bed, dus de babyfoon lag bij mij op de bank voor het bereik, en nadat we wat hadden bijgepraat gingen we aan de slag..  de mannen tegen de vrouwen.

Zoals te verwachten valt is dit spel hilarisch. zeker als iemand Bert en Ernie uit moet leggen.. gierend van de lach met elkaar.. 

Ik was behoorlijk ingespeeld in de eerste ronde samen met Jeroen, dus we versloegen met glans Fennie met Femke.. wij trots. heel trots want wij waren de kampioen.. het gekke is dat we toen niet dachten kom we houden er mee op maar wij dachten meteen, die meiden maken we nog een keer in.. nou nee dus, die meiden namen een vlucht die wonnen het tweede spel. Toch is het vreemd ik weet best veel maar als het gaat om sport of aardrijkskunde ben ik totaal de klutst kwijt, krijg ik een blanco blik, mijn hersenen gaan kraken.. zoals Fennie zo leuk zei .krrrrt krrrt krrrt.. zelfs op een simpele vraag wat ligt er onder Frankrijk.. ik heb dan geen idee. .totdat er gezegd word, vlak bij Marokko dan denk ik oh ha.. spanje.

Kortom die vragen zijn niet aan mij besteed. Maar gelukkig kwam er een derde ronde en we zaten elkaar op de hielen, we begrepen het steeds beter van elkaar. dus dat ging goed.. totdat de meiden ineens zomaar 3 gooiden en dus wonnen.. 

eindstand 2-1 voor de dames. .dus dat word een avondje revanche voor ons als mannen.. 

Aan de andere kant de lol die we hadden, het plezier etc en de gezelligheid met elkaar hier op de galerij wat willen we nog meer, dat alleen al is onbetaalbaar en meer dan leuk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten