woensdag 29 september 2021

prince charming

Een collega vertelde me over Prince Charming op videoland, dat het zo geweldig leuk was, hij genoot er van.

Dus wie ben ik om dit dan te ontkennen, dus ik ben ook maar eens de prince charming ingedoken.. en oh gruwel wat een vreselijk programma..  ik heb alleen maar de introductie gezien en het enige wat ik kon bedenken, het zijn allemaal gladde boys, met six pack, gespierd, strak in de kleren en in het haar, echt een prototype dat het vooroordeel bevestigd van  de grote massa.

Ergens kan ik daar heel boos om worden dat men met zon programma wederom iets laat zien wat niet helemaal de waarheid is, ik vind dat dan jammer, 

Tuurlijk begrijp ik het wel, hoe smakelijker de mensen hoe lekkerder het is om naar te kijken, maar ik vind het bijzonder dat als iemand het water induikt zijn haar nog steeds perfect zit.., maar misschien gebruik ik de verkeerde gel.. dat zou kunnen

Daarnaast ook de valsheid van deze deelnemers, afschuwelijk. ik kan er me groen en geel aan ergeren, en natuurlijk vraag ik me af waarom ik me daaraan erger, en ergens weet ik het antwoord ook wel..  ik kan daar niet tegen die achterbakse gedoe met elkaar.

Wederom is dit weer een programma waarbij het draait om de buitenkant, inhoudelijk is eigenlijk niet belangrijk, men heeft duidelijk gekozen voor de looks en niet voor de brains.

Ik had het voornemen om het hele seizoen te gaan kijken maar ben dus al afgehaakt na 20 minuten incluis doorspoelen.

Kortom ik ben er achter dit is geen programma voor mij maar wie er van wil genieten vooral doen zou ik zeggen.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten