vrijdag 17 september 2021

het rubbertje....

 

Niet dat ik niet blij ben met mijn nieuwe douche.. okey echt nieuw is hij niet meer, maar ik ben er superblij mee, ik mis het bad voor geen meter, en vind dat hij zo lekker leeg en strak is, kortom een heerlijke douche op deze manier.

Toch zit er in alle nieuwe een soort van gebrek... namelijk het rubbertje.. omdat mijn vloer te dun is , kon men geen zwanenhals maken tegen de stank, maar heb ik een soort van kokertje gekregen met daarin een rubbertje, dat is een dun vliesje die dus de stank moet tegenhouden. Het werkt prima totdat je het ongeveer een half jaar hebt gebruikt... dan word het rubberenvliesje ineens wat minder gewillig, dan ineens is het zover dat hij dus niet meer goed afsluit en dan krijg je inderdaad een rioollucht in je huis.

In het begin had ik het dat niet zo door waar deze stank vandaan kwam, bleek ooit dat de ketel droog stond in de keuken wat vreemd was, want die was niet lek,.. maar dat bleek achteraf niet het probleem, het probleem is het rubbertje.. 

Dus ik contact met de verhuurder hierover met de vraag of dit niet beter opgelost kon worden, die stank is afschuwelijk om eerlijk te zijn, ik trek dat niet. De laatste tijd was het weer eens zover, ineens begint het dan naar riool te ruiken in mijn huis, dus ik meteen maar weer het putje open, rubbertje eruit schoonmaken, want ja zeep en haren maken dat het velletje te zwaar word en dan kan het niet meer sluiten..  dus dan moet er actie komen

Dus schoonmaken, en als dat niet meer helpt dan is het weer bellen om een nieuw rubbertje voor in de douche..

Het idee is prima bedacht, maar het werkt bij mij van geen kant. Ik heb geen idee hoe dat in de rest van de flat is, maar bij mij is het echt heel vervelend..  maar gelukkig krijg ik tot dusver nog steeds het vervangende kokertje gratis met daarbij altijd de opmerking, dit is een waardeloos systeem, dat is duidelijk. 

Maar goed het woongenot is hier groter dan de stankoverlast, die maar eens in de zoveel tijd de kop opsteekt.. dus ik ga hier dus niet weg dat is wel duidelijk lijkt me.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten