zondag 12 september 2021

een bosje brandweermannen voor de deur

Toch bijzonder als je midden in de nacht, okey het was half 5 ineens wakker word van een vrachtauto die je hoort brommen, en nog meer vreemde geluiden.. dat je denkt.. wat zijn ze vroeg bij de Jumbo en kunnen ze dan niet even het fatsoen opbrengen om die motor van die auto uit te zetten.. zodat we gewoon kunnen slapen.. Nadat ik me een paar keer had omgedraaid, besloot ik toch maar uit bed te gaan en even te kijken wat er aan de hand was.

Terwijl ik  zo door de luxaflex stond te turen zag ik al dat er politie aan kwam, dus dan was er kennelijk al gebeld is mijn conclusie en dan hoef ik niets meer, maar toch nieuwsgierig als ik ben ben ik toch even op de galarij gaan staan kijken. en ineens zag ik een heel bosje brandweermannen voor de deur.. dus ik meteen denken brand??? waar en hoe dan.. nou niet dus.. ze waren al weer aan het inpakken, ik had wel het geluid gehoord van iets wat met zagen en knippen te maken had, dus dacht ik nog dat er waarschijnlijk iemand opgesloten zat in een auto of.. zoals gewoonlijk ben ik niet meteen scherp als ik net wakker ben.

Maar goed slim als ik ben heb ik toen ik wakker was maar even een mailtje gestuurd naar vriend en collega Martin, die in zijn vrije tijd bij de brandweer zit met de vraag of hij ook bij mij voor de deur bezig was.. met de stille hoop dat hij zou weten wat er aan de hand was geweest.

Gelukkig kreeg ik het antwoord dat hij er niet bij was geweest, vond ik al logisch want dan had hij vast aangebeld voor een kop koffie.  maar dat er kennelijk bodemverontreiniging was bij mij voor de deur..

Dus ik trek de conclusie dat er een auto olie heeft staan  lekker , zou niet weten wat het anders had moeten zijn..  maar de details hoor ik vast nog wel. maar goed mijn nachtrust wat enigsinds verstoord maar toch ben ik maar gaan sporten, na de wandeling van gisteren, en de wat verstoorde slaap, tenslotte vind ik dat je toch moet blijven bewegen.. 

Het viel me zwaar vanochtend, de beentjes waren nog niet in staat om te gaan sporten, zeker niet het lungen en squaten daar was mijn lichaam niet tot in staat helaas. maar goed.. het is niet anders. het is wel volbracht en dat was lekker.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten