woensdag 8 september 2021

DE stem...

 

Al maanden kan ik me verheugen op als de stem van net 5 een aankondiging doet voor  een programma.

Eerst viel het me niet zo op,. maar hoe vaker deze stem nadat hij een programma aankondigde en dan zei.. hier op net 5.. viel me op wat een bijzondere manier van praten heeft deze man met het woordje vijf...

Deze stem is zo intrigerend en aangezien deze stem mij op de 1 of ander manier raakt ben ik reuze nieuwsgierig naar van wie die stem nu is.

Inmiddels ben ik wel al zo wijs dat vaak een stem prachtig is, maar als je dan de persoon die erbij hoort ziet dan weet je dat dat soms een afknapper is, dat die stem nooit meer zo mooi gaat worden dan zoals je hem hoorde voordat je wist wie het was. 

Veel radio medewerkers zijn daardoor ergens van hun voetstuk gevallen.. maar toch ik blijf nieuwsgierig naar de man achter deze stem.

Zoektochten op het wereldwijde web hebben me geen inzicht, of foto laten vinden van de man achter de stem bij  VIJF.... zoals hij het uitspreekt, ergens klinkt het heel verleidelijk, ook een beetje vunzig maar toch het maakt wel dat ik dan naast dat ik nieuwsgierig ben naar wie hij is, ook dat programma wil zien die hij aankondigt.

Telkens als ik deze stem hoor heeft het wat gruizigs.. iets wat toch wat trillingen veroorzaakt..  bijzonder is dat eigenlijk, ik heb dat nooit met stemmen maar ja zoals deze man de VIJF uit spreekt.. geniaal. 

kortom het is een kort blogje over de stem van net vijf..  maar ik weet zeker dat nu een aantal lezers zeker gaan luisteren als een programma wordt aangekondigd op net 5 voor deze stem... geloof me de letter 5 zal nooit meer hetzelfde zijn..


en ach laten we het geheim houden van wie deze stem is.. anders kon het wel eens zijn dat mijn droom verstoord is...  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten