woensdag 31 oktober 2018

nergens goed voor geweest....

Gisteravond voor het eerst sinds anderhalve week, ja vakantie en andere verplichtingen weer naar de KB les geweest. Wegens mijn oog gebruik ik momenteel een AB-kuurtje, dus het was heftig.

Ik ben altijd verbaasd hoe snel je conditie achteruit gaat, anderhalve week, dus ongeveer 10 dagen niet gesport en ik was als een oude man die bijna steeds aan het zuurstof moet.. Het begon liefelijk maar al bij de warming up denk ik. waar is mijn conditie gebleven.. daarna denk ik alleen maar.. gaat dit ooit over. 

De les was op zich niet zo heel zwaar, maar ergens gaat er iets mis..  we begonnen met 20 keer push up. daarna iets met een kb boven je hoofd, schouder press, 20 per arm... dat is niet moeilijk, niet zwaar, maar toch.... anderhalve week rust is funest blijkt wel.

De volgende ronde was ook wederom 20 push up, en daarna eerst de kb van de grond, tot aan je schouder en dan boven je hoofd.. 20 per arm..

De volgende ronde was ook zoiets maar dan vanaf de grond ineens naar boven.. mij hemel ik dacht dat ga ik nooit meer redden.

Het gekke is dat je steeds hoopt dat de tijd heel snel gaat maar dat gebeurt dus niet.. het rekt zich uit en kruipt traag voorbij..

De swing, diverse buikspieroefeningen, de squat kwam ook nog even langs.. en ik was gesloopt, kan het niet ontkennen ik was gewoon kapot... ik dacht echt aan het eind dit komt nooit meer goed.

Toch is het verbazend hoe snel ik herstel.. en dat ik geen spierpijn heb.. 
de komende acht weken zal er slechts 1 keer een les uitvallen daarna is het volle bak vorouit om toch weer de energie level te pakken die ik aan moet kunnen zo ook de gewichten.. 

Heb me namelijk voorgenomen om in ieder geval de swing aan het eind van het jaar met 20 kilo te kunnen doen.. zit al te lang op de 16.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten