donderdag 11 oktober 2018

Gewoon een feestje

Elk half jaar ga ik trouw naar mijn tandarts en mijn mondhygiëniste, het mooie is dat ze beiden in dezelfde praktijk zitten en ook nog met elkaar getrouwd zijn. Ik kom altijd bij de mondhygiëniste , waarbij zij de boel nakijkt, of er nog gekke dingen zijn en als het nodig is komt de tandarts ook nog even kijken.


Vaak komt hij zo wie zo wel even voor een praatje piet over van alles en nog wat. Terwijl ik met allerlei dingen in mijn mond zit begint hij te praten terwijl ik dan niks kan zeggen.. omdat ik mijn mond niet mag bewegen.. vind ik altijd iets waarvan ik denk dat het niet klopt. Terwijl je daar hulpeloos ligt te wezen krijg je  levensvragen gesteld en moet je nadenken en antwoorden, en dat gaat niet als je mond vol zit met apparatuur om je gebit te renoveren.

Kortom dat is altijd een nadeel, al moet ik zeggen dat mijn mondhygiëniste daar goed op let, ze heeft het door en stelt een vraag en meteen gaan al die apparaten je mond uit.. Het scheelt ook dat als je bij haar binnenkomt dat ze eerst even een praatje heeft.

Vind het altijd zo leuk dat ze ook precies die dingen weet die ze heeft gelezen op Facebook, soms verdenk ik haar ervan dat ze van te voren, in het weekeinde of zo even snel over de Facebook pagina's gaat van alle cliënten die komen, snel wat aantekeningen maakt en dat als ik dan kom, dat ze dan haar praatje klaar heeft, aan de andere kant weet ik ook wel zeker dat ze dat niet doet omdat ze echt begaan is met haar cliënten, net als haar man, die ook altijd even binnenkomt en altijd een opmerking plaatst over iets. kortom ze zijn echt betrokken bij hun cliënten en dat maakt dat het een feestje is om naar je tandarts te gaan, het is gewoon gezellig en leuk.


Om eerlijk te zijn gun ik iedereen een tandarts als de mijne alleen de mijne krijg je niet.. :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten