zondag 10 september 2017

Crossfit xxl

Afgelopen zondag was het raak, Natalie is gestopt met de Cross, dus we kregen een nieuwe opzet en nieuwe trainster Elsbet. Het is natuurlijk altijd wennen maar toch het is nieuw, dus moet je even afwachten en de kat uit de boom kijken.

Om half 10 begint de warming up en technische aanvullingen, daarna is het een uur lang zoals we gewend zijn buffelen en overleven.

Gelukkig mogen we om 10 uur binnenschuiven als je het niet red om half 10, aangezien het mijn enige ochtend is dat ik redelijk kan uitslapen, niet gewekt ga worden door het laden en lossen van de Jumbo, met de piepjes van de autos die achteruit rijden tot ongeveer mijn raam, heb ik besloten om pas om 10 uur, of als ik eerder ben, om 9.45 aan te schuiven zodat ik nog wat kan oefenen.

Vandaag was ik dus ook wat later maar kon zo mee doen, we gingen oefenen met bankdrukken, voor de duidelijkheid, dan lig je op je rug op een bankje en dan druk je halters met gewicht omhoog, dus het is niet opdrukken op een bank of een bank wegduwen.

Dit was voor mij best leerzaam omdat ik kennelijk vanuit mijn hersenen scheef werk, ik druk de dingen verkeerd op, mijn linkerkant is sterker dan mijn rechter kant. dus dat moet ik verder ontwikkelen ,

Nadat we daar mee bezig waren geweest mochten we verder, kregen we de opdracht,  
heel eenvoudig.. 10  push ups, 15 sit ups en 20 lunches. en dat in 12 minuten zoveel mogelijk rondjes doen.. heerlijk is dat.. je gaat er tegenaan.
Daarna  50 jumping jacks, 50 push ups, 50 situps, 50 jumpsquat, 50 mountenclimmers, 50 air squats en dan nog een keer 50 jumping jacks.. kortom het was ff poot aan.. maar wel lekker.

Kortom het is weer goed dat ik geweest ben, het lichaam is weer even wakker geschud..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten