dinsdag 8 augustus 2017

waar rook is, is......

Deze ochtend, geen wekker gezet dus inderdaad om 6 uur wakker, mijn ogen nog even heel hard dicht geknepen maar het hielp niet het was ping klaar wakker... dus tja.. dan maar het bed uit.. Het is gek vind ik altijd dat als je de wekker zet je veel langer slaapt.. maar als je echt mag uitslapen dat je dan heel vroeg wakker bent... 

Dit keer ging ik met vriendin Paulien weer sporten, ik zou mijn gedeelte cardio doen zij doet alles, cardio en kracht. Normaal zou ik met haar mee doen maar ja ik had gisteravond de Kettlebel training gevolgd... wat een aardige was. Ik zal jullie niet vermoeien met wat we allemaal moesten doen. kan wel vertellen dat ik geen droge draad meer aan mijn lichaam had..

Dus ik mocht het vandaag rustig aan doen. na mijn kop koffie.. het begint te wennen, maar ben nog geen fan hiervan, naar de sportschool, om de stofwisseling nog een extra boost te geven, om nog meer te verbranden, nog meer te proberen om de boel in het gareel te brengen.. We doen ons best en we zien het wel.

Terwijl ik druk met vriendin Paulien sta te sporten en te kletsen natuurlijk, hoe kan het anders, anders ga je niet samen sporten, roken we ineens een brandlucht.. We keken elkaar aan. Paulien zei meteen de vluchtwegen zijn vrij, ik weet waar ze zijn, heb al gekeken... Ik  dacht alleen maar goh het ruikt naar brand. Een andere sporter kwam er ook aan lopen, die rook ook de brandlucht, dus terwijl Paulien en ik, nog even stopten met onze cardio, liep zij al naar een instructeur toe. Ik startte weer mijn apparaat op, ik had nog geen twee stappen gezet of.. daar was weer die brandlucht.. Dus terwijl ik rustig doorloop en Paulien ook gewoon haar ding doet, komt een instructeur aan lopen en die ruikt, die kijkt en zegt tegen mij.. jouw apparaat rookt. en inderdaad, de rook kwam eraf.. Okey, ik hem gestopt natuurlijk.. en heb staan kijken wat er nu echt aan de hand was. Bleek dat de band aan de binnenkant er af was gelopen met als gevolg dat hij dus vastliep met gevolg dat je dus rook kreeg.
Ik dacht eerst nog even komt het doordat ik zo hard sport of omdat ik wat aan de stevige kant ben.... maar het was dus gewoon iets technisch.

Na die tijd stond ik op een ander apparaat met Paulien te praten en besefte ik eigenlijk dat het gek is, ik ben behoorlijk opgeleid tot bhv-er als Ehbo-er en toch in een situatie als deze blijf ik rustig dat wel maar ik kom niet in actie. dat verbaasde me, dat is iets waar ik wel wat mee moet heb ik me bedacht het overvalt me en ik ben dus stomweg stil
bizar

Gelukkig stond de boel niet in de fik, ben ik blij omdat ik dus gewoon kan blijven sporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten