zaterdag 26 september 2015

ik had een hele andere dag in gedachten


De wekker ging om 6 uur deze dag, ik moest naar Poeldijk om daar de herhaling van mijn EHBO te volgen. De lessen beginnen tegenwoordig om 8 uur, om zo rond 13.00 te eindigen, zodat je nog wat aan je dag hebt. Ik moet zeggen, ik weet al precies hoe dat voor mij gaat, ik kom dan thuis, duik mijn bed in en hoop voorlopig niet meer om 6 uur uit  mijn bed te komen op zaterdag.. ja 6 uur in de avond..  Toch liep het anders vandaag, ik was niet echt wakker, na een zware werkweek, is het toch niet echt leuk als die wekker dan gaat.

Ik heb me door de ochtendrituele heen gesleept, ik heb er van alles aan gedaan om te zorgen dat ik er toch redelijk normaal uit zie. De kreukels die vroeger vanzelf weg trokken, moesten vandaag toch wel wat extra aandacht hebben voordat ze inderdaad onzichtbaar waren.

Vol goede moet stapte ik dan ook om kwart over 7 in de auto, terwijl ik weg reed, zag ik ineens een rood lampje branden, en iedereen weet, rood is stop, en gevaar. Okey er zijn straten  waar rood iets anders betekend maar toch ook daar schuilt soms gevaar. 

Dus ik meteen een foto maken, en vriendin Yvonne appen dat ik dus eerst met de auto naar de garage ga om dit te laten maken,  het boekje was duidelijk,  schakel uit wat dit veroorzaakt, daar stopt mijn kennis want dat weet ik niet, en ga zo snel mogelijk naar de service punt van uw auto.  Gelukkig kon ik heel gemakkelijk keren en dus terug rijden naar de service garage voor mijn auto. Daar aangekomen zo rond half 8 ontdekte ik dat hij pas om half 10 open is, dan pas kon je er terecht.

Wat nu dacht ik nog even, heb toen besloten om maar eerst naar huis te gaan en daar dan maar te wachten,  wat moet je anders. Bij thuiskomst heb ik snel zitten te rekenen ik kon nog een uurtje slaap pakken, dus waarom niet.. Snel het bed in gedoken en om kwart over negen het bed weer uit, gestolen slaap.. heerlijk.

Daarna bellen na de garage, waar ik kreeg te horen dat ze pas rond 10 uur tijd hadden om de accu uit te lezen, omdat daar een speciaal voor opgeleide monteur moest komen.  Dus ik rond kwart voor 10 naar de garage, waar ik de boodschap kreeg dat het ongeveer een uurtje zou duren voor ze alles hadden uitgelezen.. Dus dan maar sporten, die zit tenslotte om de hoek, laten we dan het onaangename met het aangename vereenigen.

Dus ik ben  gaan sporten, na het sporten snel terug gelopen en ik kreeg te horen dat ze het niet konden vinden wat het was geweest, maar het lampje was nu uit en ik moet maandag maar terug komen zodat ze het nog een keer extra kunnen controleren.

Kortom deze zaterdag die ik anders had bedacht bleek ineens een zaterdag te zijn die toch weer erg  leuk zichzelf blijft.... incluis dat wat langer slapen.

Maar wel balen dit omdat ik er zon zin in had de herhaling te volgen, omdat ik weet dat het vaak spectaculaire lessen zijn, maar het is niet anders.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten