maandag 1 augustus 2022

zomaar een uitje...

 

op de bijna heetste dag van het jaar kreeg ik de uitnodiging van Ayaz en Heleen of ik kwam BBQ-en bij ze de volgende dag, haar dochter Lisette en haar kids zouden ook komen. Dus ik was er meteen voor, alleen maar gezellig en leuk met elkaar, niet wetende dat het de heetste dag van het jaar was waarop we in de tuin gingen zitten BBQ-en.

Bij aankomst was ik de enige wat erg leuk was omdat ik daardoor even alvast kon vertellen over de afgelopen dagen het lopen met van het pieterpad.

Tegen 18.00 kwamen de andere gasten, het is dan altijd meteen gezellig en ik schuif vanzelf in bij de familie, we gingen buiten zitten nadat we van allerlei dingen hadden gedaan om te zorgen dat we nog meer in de schaduw zaten.

Het voordeel van de BBQ vind ik altijd dat ik alleen maar hoef mooi te zijn wezen dat ik lief moet lachen, wat dom moet kijken en dan ook gewoon eten.. wat een feest is dit toch om eerlijk te zijn

We zaten lekker te praten en Ayaz had voor mij heerlijke vegetarische gerechtjes bedacht waar ik enorm van heb genoten, geroosterde aubergine met daarin mozzerella kaas, bassilicum en pesto, heerlijk.. daarnaast kreeg ik een heerlijke groente spies, en een vega hamburger, er was heerlijke salade.. heerlijk gewoon en dan in goed gezelschap wat een heerlijke avond.

Rond een uur of half 10 ben ik naar huis gegaan omdat ik toch thuis nog de laatste voorbereidingen moest doen voor mijn reis naar mijn stad waar ik 5 dagen ben en ga genieten van het leven daar, het is altijd een feest om in Berlijn te zijn en aan te komen.. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten