dinsdag 16 augustus 2022

Campingleven dag 1 ( dag van vertrek)

 

nadat alles was ingepakt, want voor een paar dagen camping neem je bijna je heel huishouden mee, want ja er is niets dus je moet alles meenemen.

Alles tig keer nagekeken en weten nu is het zeker ik heb genoeg mee, om ineens te beseffen terwijl je onder de douche staat, verhip ik moet natuurlijk ook een handdoek mee, helemaal niet aan gedacht met mijn stomme kop.. maar goed ik was er vroeg achter dus dat ging goed.

Afgesproken dat Heleen met de Bus en Ayaz met de luxe auto rond half 11 bij mij zouden zijn, we mochten tenslotte pas om  12 op onze plek verschijnen, dus we hadden het maar ruim bedacht, je weet het nooit tenslotte. Dus alles geregeld en goed. 

In de ochtend had ik mezelf nog even de kans gegeven om een soort van uit te slapen, bij te komen en te denken over het leven en om nog wat fotoflardeer te maken bij de foto's van Berlijn. , inspiratie genoeg, tijd te weinig.;

We hadden al bedacht dat we de eerste dag als we geinstalleerd waren meteen naar het standbeeld de hurkende man zouden gaan, dit omdat ik die wel heel graag wil zien, mede omdat we woensdag dus naar Voorlinden gaan om de hele expositie van deze kunstenaar te gaan zien, dus ik had er erg veel zin in.

Keurig op tijd waren ze er, dus de laatste restjes in de bus en nog even langs de tuin om heerlijke onbespoten en van de tuin groente heerlijk altijd. 

De rit naar de camping ging snel, we kwamen aan op een echte camping en ook op een kindervriendelijke veldje. Waar al meteen een vader uitglipte tegen zijn zoontje.. de buren. Dus…

Na een heerlijke salade zijn we vertrokken om de hurkende man te zien. Het standbeeld van Anthony Gormley.  De hurkende man te zien. Prachtig en indrukwekkend. Daarna zijn we, oh gruwel Batavia stad, laat ik het zo zeggen ik ben het ontgroeid, vond er niet veel aan, prijzen vond ik ook behoorlijk hoog.

Dus na een half rondje waren we er wel klaar mee en na nog geen half rondje besloten we dat het voor ons goedkoop winkelen was. We hadden het wel gezien. 

Daarna langs de jumbo voor het eten daarna lekker op de camping in de zon zitten genieten van elkaar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten