zaterdag 27 augustus 2022

week 1 is voorbij

 

Nou de eerste week is voorbij van mijn werk, het was een heftige week, voordeel is wel dat je er meteen weer helemaal in zit, nadeel is het bovenstaande..  je bent moe en wilt gewoon slapen.

Maandag was een dagje, zoals ik al schreef vol met vergaderingen en een training geven, daarnaast ging ik natuurlijk lopend naar school, maar ook nog de maandag avond naar de kb training, die door oa het benauwde weer en de hitte die ontstaat in de zaal ineens heel zwaar is. je gutst wat water weg.. en dat moet je dan weer aanvullen,

Dinsdag was de dag waarop ik een eerste klas moest begeleiden, met de introductie, die was goed te doen, daarna praten met ze over het rooster, over de agenda, over de vakken etc. vreselijk.. wat een gedoe, ik ben daar echt niet goed in.

Daarna kregen we dus te horen dat de i-pads zouden komen, men wist niet hoe laat en dat bleek ook wel, ze kwamen om kwart over 11, dus een uur moeten vol improviseren, daarna was het hectiek met de  i pads, vreselijk het was een chaos van je welste en ik kreeg het niet klaar, mede omdat ik iets eerder weg moest omdat ik echt een leerling moest spreken. dus ik heb dat niet af gekregen. Daarnaast had ik beloofd dat ik aan de docenten van de isk een drama les zou geven, om kennis te maken wat ik doe bij mijn vak aan hun o.a op het gebied van taal en Nederlands. daarnaast heb ik ze laten werken met Tableau via kaarten met personen in houdingen. Erg leuk. Men was ook erg enthousiast hierover gelukkig

Daarnaast had ik ook nog een vergadering over de gouden weken..  kortom het was een afwisselende dag, maar wel heel erg vermoeiend.

De woensdag viel mee gelukkig, moest wel het eerste uur beginnen maar had maar 4 uurtjes al waren dit wel de pittigste klassen, maar daar draai ik inmiddels mijn hand niet meer voor om.

De donderdag was ik de eerste twee uur vrij, maar ja wat doe je dan op woensdag, juist je gaat te laat naar bed, en dan kun je niet slapen. gevolg dat ik donderdag niet fit was en zeker niet wakker, toch moesten er 4 lessen gedraaid worden en dat liep ook goed gelukkig.

al was ik vrij vroeg thuis, toch maar even met de ogen dicht om daarna naar de kb te gaan, wederom een zware les, denk dat het toch ligt aan de training en de hitte.

Vrijdag had ik maar 1 uurtje, dus dat was we vroeg opstaan en ja juist slecht geslapen voor dat ene uurtje, dus de vrijdag was ik ook ver van fit.

Nadat ik dat uurtje had gedraaid, moest ik nog even naar de Action, maar waar ik voor ging was er niet,  dus dat hielp niet echt, wel nog bij andere zaken geprobeerd bij dat winkelcentrum maar ook niets, dus daarna maar naar huis gelopen om even de wekelijkse boodschappen te doen bij de liddle, met een behoorlijke tassen vol ging ik daarna naar de Intertoys om de twee strandballen te kunnen kopen, die waren er gelukkig,  daarna nog even naar de jumbo om wat te halen en mezelf te verwennen met een bosje zonnebloemen.

Nadat het bed verschoond was, de spullen keurig opgeruimd in de kast en tevens de was draaide en ik echt niets meer kon verzinnen moest ik met dat beginnen waarvan ik steeds dacht. o jee dat is zo erg. dat lukt me niet. namelijk een nieuw kastje aansluiten op mijn tv van ziggo, zodat ik minder ruimte heb maar veel meer kan opnemen.

dus nadat ik alles had afgekoppeld ben ik maar begonnen met het aansluiten etc. en waar ik me zo druk over heb gemaakt bleek een fluitje van een cent te zijn. het was zo klaar dus ik blij, meteen alle zooi naar de container en daarna heerlijk rustig aan en niets meer doen..heerlijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten