dinsdag 23 augustus 2022

en dat was dag 1..

 

Om 6.15 ging er ergens een wekker waarvan ik dacht dat die het nooit meer zou doen.. wat wazig ben ik uit mijn bed gestapt, mijn dagelijkse rituelen gedaan en daarna even achter de computer om vervolgens te beseffen dat ik naar school moet.. ik mag weer aan het werk, maar zin is nog een groot woord

Dus ik was wat vaag naar school onderweg totdat ik me realiseerde dat ik mijn telefoon was vergeten. stom, hoe kan dat nou, iets wat ik altijd bij me heb, vergeet ik zomaar, dat kan natuurlijk niet.

Dus ik terug naar huis. De wandeling ging verder prima naar school, het was mooi weer, niet  te warm, niet te koud en ik liep heerlijk in mijn korte broek, waarschijnlijk de laatste dag omdat ik besef dat ik niet met korte broek voor een klas wil staan.

Dus dat was wel lekker.

Heerlijk om de nieuwe collega's te zien en te spreken maar ook om de oudgedienden te zien en te begroeten, heerlijk, genieten.

We hadden natuurlijk vooral veel vergaderingen en veel voorlichting, waarbij ik me besefte dat is wel heel veel gedoe maar goed we overleven dat wel.

Tevens moest ik een workshop geven aan collega's, en dat is altijd een dingetje, dat is lastig soms, mede omdat ze zo wie zo heel kritisch zijn maar ook omdat ze het gedrag gaan vertonen als leerlingen.

Toch verliep het redelijk deze les gelukkig, al was het wel hard werken en flink aanpakken.. 

Daarna hadden we een uur pauze waar ik  met collega's kon bijpraten en tevens kon ik met mijn nieuwe collega voor Drama bijpraten, het klikt tussen ons en dat is al heel belangrijk.

Na de pauze hadden we een vergadering waarin wederom veel info werd gegeven, waarbij ik dacht. doe nou niet aub, niet zoveel praten dat is vervelend, maar ja het moest nu eenmaal en dat was ook goed.

Na deze vergadering kon ik mijn gang gaan, we hadden een sectie overleg maar de groep kunst had veel met elkaar te bepraten, mijn maatje was er niet, het ging over het vakleerplan dus dat was prima, dat was al klaar.

Kortom de dag was prima zo en nu naar dag 2 met gelukkig leerlingen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten