maandag 22 augustus 2022

Ik had nog zo tegen mezelf gezegd......

 

...alleen wat je nodig hebt, niets anders... 


En dan toch thuis komen met daar waar je voor ging niet te hebben gekocht en toch een tas vol met alles wat je niet nodig dacht te hebben..

Ik had al bedacht toen ik mijn werkkamer eindelijk na zoveel jaren had opgeruimd dat ik behoefte had aan een kleine Billy boekenkast, ik had er al eentje maar eentje erbij zou handig zijn om daar de bundels voor de verkoop in te zetten, zodat ze niet meer in dozen hoeven.

Dus al weken had ik het plan om even naar de Ikea te gaan om daar een kastje te kopen voor deze boeken.

Dus terug uit Londen besloot ik om afgelopen maandag maar naar de Ikea te gaan, voor enkel dat kastje en wat fotolijstjes voor de streetart die ik had gekocht in London.

Dus op weg naar Delft, waar ik had verwacht dat het niet zo druk zou zijn, zag ik al bij aankomst dat alle parkeergelegenheden bijna al bezet waren, er was nog wel plek in de toren. Dus wijs geworden, besloot om meteen maar naar boven te rijden in plaats van rondjes te rijden door de garage. Dus ik naar boven en kon mijn auto zo parkeren. 

Dus in de ikea een tas mee, want mee ging ik toch niet meenemen, alleen 3 schilderij lijstjes en de billy's klein. 

Maar het ging meteen al mis, ik zag al meteen een paar bakken die handig zouden zijn om bepaalde spullen goed op te ruimen in je werkkamer maar ook om mijn afwasblokjes in op te ruimen, Dus die moesten ook mee.. kortom uiteindelijk de toch maar een winkelwagen gepakt onderin, want ja daar waren de glazen, en ik heb er al jaren over in mijn hoofd dat ik nieuwe glazen wil, die van mij zijn een allergaartje en dus moet er nieuw servies komen. 

Heb dan wel niet het mooiste gekozen maar wel het meest praktische, waarbij je drie maten hebt, dus die gingen ook al mee.

Bij de kassa lag nog een heel goede dunschiller die ik ook nog vaak gebruik, dus tja die ook in de tas natuurlijk... 

Uiteindelijk kwam ik dus de Ikea uit zonder de Billy want die was uit de handel genomen, maar wel met een hoop dingen die ik niet nodig heb maar ook niet kon laten liggen...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten