vrijdag 26 augustus 2022

Yes BBQ-time

 

Vorig jaar is dit gestart bij de gastlocatie waar ik les geef, een bbq aan het begin van het jaar. Dit jaar was het ook weer zover, natuurlijk ga ik daarheen, al is het alleen maar om de collega's die ik dit jaar minder ga zien, omdat ik niet op de locatie werk, maar wel een klas lesgeef die op mijn locatie gaat komen, mocht ik ook komen..

Misjel haalde mij op, intussen had ik al een mooie bos zonnebloemen gekocht, zodat we niet met lege handen aan zouden komen.

Misjel was keurig op tijd en dus kon ik zo instappen, nadat ik de bijrijdersstoel behoorlijk naar achteren had gezet, want ja dat was wel heel krap.

rond 17.00 kwamen we aan en moesten we nog een hele stapel borden naar binnen sjouwen, daar draai ik natuurlijk mijn hand niet voor om met al mijn spierkracht.

De tafel zag er weer helemaal geweldig uit, met heerlijke broden, de sausjes die ik het lekkerste vind, namelijk de Gelaarsde kat dip en ook nog een dip van hangop met komkommer, veel knoflook en mayo heerlijk. Daarnaast een prachtige salade en tevens waren er heerlijke vegetarische hapjes, 

een Mexicaanse bonenburger, een burger met iets en pindakaas en ook een falafel burger. heerlijk allemaal. De meloen als ham verpakt was ook bijzonder om te zien.

Voor de vleeseters was er ook meer dan genoeg te eten, 

Het leuke van zon avond vind ik altijd, dat je meteen bijpraat met elkaar, dat je praat over de vakantie en meteen weer in een sfeertje zit met elkaar. 

Heerlijk zitten te praten met diverse mensen van deze locatie, niet allemaal helaas, maar daarvoor is zon avond ook veel te kort.

Tegen een uur of 10 zijn we vertrokken naar huis, en na even op de bank te hebben gezeten ben ik naar bed gegaan, voldaan, volgegeten en vooral na genietend van deze avond. 

Ergens ook het gevoel dat ik veel van deze mensen niet zo heel veel ga zien het komende jaar omdat ik nog wel een klas lesgeef maar niet meer op de locatie ben helaas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten