zaterdag 24 februari 2018

niet normaal dit

4.15 op zondagmorgen, dat kan maar 1 ding betekenen.. of ik ben gek, of ik ga op reis.... 
even twijfel ik tussen gek of reis, totdat ik besef ik ga op reis.
Berlijn here i come

Alles is gepakt, de krentenbollen liggen klaar om in de tas te verdwijnen voor onderweg, tevens is het zo dat mijn koffer al kant en klaar is met natuurlijk weer veel te veel mee, maar ja beter te veel dan te weinig mee, zeker als je leest dat de temperaturen van -8 tot 0 gaan in deze week, en als we mazzel hebben kunnen we ook nog op het ijs lopen terwijl we een ijsje eten.. kortom het is een vooruit zicht om naar uit te zien..

Maar die wekker.. kan dat ding niet gewoon zijn kop houden, kunnen vliegtuigmaatschappijen niet bedenken dat er ook mensen zijn die gewoon op normale tijden willen vliegen... en niet altijd te vroeg of te laat  maar gewoon zo leuk rond een uur of 11 in de ochtend

Gisteren het huis schoon gemaakt op zijn harry's, tevens de vuilnis zoveel mogelijk al weggebracht, Sinds Alphen aan den rijn zich schuldig maakt aan pasjes ben je zwaar de klos als je op vakantie gaat, je moet of je vuilnis en pasje meenemen als je op reis gaat om deze bij een container te storten.. of de avond van te voren al storten, en dan de vuilnis van de volgende ochtend, wat natuurlijk nooit veel is, in een prullenbak onderweg dumpen.. je kan tenslotte ook wel dat pasje meenemen, maar ja als je je pasje kwijt raakt ben je zwaar de sjaak in Alphen kost je veel geld... dus ja ik stort soms illegaal vuilnis in de prullenbakken onderweg, gewoon uit pure noodzaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten