zaterdag 3 februari 2018

lotusbijscholingsdag

Als om 6.10 op zaterdag mijn wekker gaat, denk ik maar 1 ding.. niet nu... om dan rustig mijn ogen te openen, na te denken en te bedenken okay het is 1 dag in het jaar, dus ik ga nu niet moeilijk doen. Ik worstel me uit mijn bed, ik zucht, ik douche, ik eet, ik drink thee, alles op de automatisch piloot, ik kleed me aan.. ik zucht nog een keer en ga dan maar naar daar waar ik moet zijn.

Gelukkig moest mijn lieftallige buurman ook vroeg naar zijn werk, hij in Den Haag ik in Watering,dus we hebben even gezellig, in hoeverre je gezellig kan praten in de ochtend, in de lift. De verbazing bij mij dat hij om 7.05 op staat en binnen een kwartier is aangekleed, gedouched, nog ontbijt ook. terwijl ik met mijn 6.05,  net op het nippertje klaar ben met aankleden etc. Ik  denk dat ik wat trager ben door mijn leeftijd, al moet ik zeggen ik moet in de ochtend wel meer werk verrichten dan de jongere generatie... bij mij ontstaat mijn gezicht niet zomaar.

Dus om half 8 in de auto en dat op naar Wateringen, een voordeel is wel dat het heel rustig is op de weg, je kan lekker doorrijden en bent er dan ook zo. Het is altijd goed om gewoon te rijden zonder teveel na te denken op zon ochtend.


Bij aankomst bij Wateringen bleken de parkeerplekken al behoorlijk bezet, dus tja dan maar simpel iets verder lopen. Is ook goed voor de spijsvertering maar ook voor de gemoedstoestand. Dus ik  heb al een heel eind gelopen voordat ik dus aan de slag kon.

Het is altijd leuk om de mensen weer te zien, even te praten met elkaar, een jaar vliegt voorbij, maar ik merk ook dat ik de mensen wat ontwen, moet er weer een beetje in komen als ik ze zie. Het is gek misschien maar als je elkaar niet elke maand ziet, is het toch wat onwennig.

Toch was het weer een zinvolle dag, we hadden leuke opdrachten, we konden veel van elkaar leren en hebben dan ook wederom genoten.

De lunch, patat met kaassouflee werd aanboden door het bestuur dus dat was heerlijk. Daar ging mijn voornemen om gezond te eten etc, maar goed soms mag het, tenslotte ga ik al vele weken goed. Deel ik de gekregen chocolades uit aan leerlingen, aan sportinstructeurs etc, om vooral die dingen niet in huis te krijgen.

De dag vloog om, je begint en denkt dan. wat moet ik hiermee, maar als je dan onderweg bent dan is het ook genoeg als het tijd is en het vliegt.

Kortom het was een boeiende dag waarin veel geleerd is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten