zondag 11 februari 2018

3 in 4 uur




Afgelopen zondag na mijn cross xxl, waarbij we de handstand push up moesten oefenen, ik doe een poging maar geloof dat mijn lichaam dit niet meer wil. De wod te hebben gedaan 200 airsquats,150 burpys, 100 push Ups en 50 box jumps ... ik kreeg het niet af in 22 minuten, wat niet erg is maar heel bijzonder.

Me snel aankleden, douchen etc om me te haasten naar Rotterdam, waar ik met de mannen had afgesproken om een middag een museum te doen. Onderweg heb ik mijn, thuis klaargemaakte, lunch gegeten, met een appel. De weg naar Rotterdam was zoals altijd goed te doen. Ik was binnen een mum van tijd in Rotterdam, het vinden van de juiste ingang door Google kaarten was wat lastiger, maar dat was gelukt door zelf na te denken. Chris had me duidelijke aanwijzingen gegeven hoe ik bij de Kunsthal moest komen met de tram. Hij was echter vergeten om de halte te noemen, maar hij noemde de straat.....ik heb me rot gezocht naar de halte met de naam van de straat. Uit pure ellende, ik wierp me bijna voor de tram maar gelukkig denk ik soms na, dus niet geworpen maar op goed geluk ingestapt. 

Het ging goed, bij de goede halte, de Kunsthal uitgestapt en naar Booymans gelopen waar de mannen zaten te lunchen. Heel decadent, het museum in lopen, wat vogelvlucht fotos maken, dan een kopje thee drinken, en het museum weer verlaten met de mannen... leve de museumjaarkaart.

We zijn heerlijk door het park naar de Kunsthal gelopen waar een prachtige expositie is met als thema circus... een absolute aanrader, zeker als je met milieu bezig bent...prachtige vondsten. Daarnaast was de expo van de kleding van stewardessen ook prachtig, de kleine expo’s bovenin mooi, kortom een prachtige expositie in de kunsthal... ga hem bezoeken ..

Na een kop thee met lekkers, het ging even mis vandaag, besloten we naar het wereldmuseum te gaan. Nooit geweest maar het klonk leuk wat Rick vertelde. Wij naar binnen, ik ben diep onder de indruk geraakt, wat een prachtige museum en dit keer een mooie expositie. Een kunstenaar maakt prachtige maskers maar ook complete kostuums. Ik heb daar genoten, ik ben onder de indruk, wat een prachtig museum, ook de vaste collectie over de Daila Lama , over Boedha, indrukwekkend . Ga zeker kijken omdat dit museum  binnenkort gerenoveerd gaat worden en dan een aantal bijzondere stukken naar Duitsland verdwijnen.

Na deze heerlijk middag, zijn we met z’n vieren terug gelopen naar het huis van Rick en Chris om daar heerlijk te eten, na nog een kop thee, ben ik richting Den Haag gereden ik moest daar nog iets afgeven. Daarna naar huis gegaan, de luizenmoeder bekeken, wederom iconisch en scherp.

Terug bij mijn grote witte vriend, lig ik nog na te genieten van een bijzondere dag met bijzondere mensen.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten