zaterdag 7 februari 2015

bloemenoogst in beeld

Zaterdag na het sporten, was het heerlijk weer. De opdracht van de cursus jeukt, ik wil dat doen, en kan niet wachten.. dus ja ik kwam thuis, meteen mijn goede wandelschoenen aangetrokken en naar het kerkhof. In alphen hebben we een mooie grote met heel veel mogelijkheden, dus daar ging ik. Voor de zekerheid had ik een rode tulp meegenomen, om hem eventueel op een steen te leggen om te fotograferen, maar of dat nodig zou zijn dat wist ik niet. Bij aankomst daar was het niet erg druk, ja okey er was een begrafenis of crematie volgens mij, maar ze liepen mij niet in de weg. Dus ik ben gaan dwalen, langs allerlei graven, en ben gaan fotograferen. Heb met respect dit gedaan. Ben niet over graven gaan rennen, heb geprobeerd om zo weinig mogelijk namen mee te nemen in de fotos, omdat ik dat niet zo gepast vind. Terwijl ik zo bezig was, heb ik prachtige plaatjes gemaakt vind ik zelf. Weet niet of ze ook volgens de normen van de cursus of volgens de norm van de cursusdocent of bevriende fotografen goed zijn, maar wie weet hoor ik dat. De eerste goede tip van vriend Patrick heb ik al binnen, dus dat maakt me al blij. Kortom ik ben druk geweest, de opdracht is vervuld. nu moet ik nog gaan kiezen, ik mag er 5 meenemen die ik goed vind op een stick, om die te laten bespreken. Ik wil zo wie zo eentje mee met zwarte rozen. Verder moet ik nog kijken wat ik wil.
houden en wat weg moet. Maar het was erg leuk dit te doen, je gaat meteen anders kijken, en natuurlijk werd ik geraakt door de sneeuwklokjes, zoals velen weten, heb ik die bij mijn vader gepoot en nu stonden hier ook van die dappere bloemen, ze waren er weer. De voorlopers van de Lente, de belofte van dat alles weer komt.  Voor de flard en de foto van dat sneeuwklokje volg de link
voor mensen die het leuk vinden heb ik hier een link staan naar alle foto's die ik gemaakt heb.
De tulp heb ik trouwens uiteindelijk neer gelegd bij de gedenksteen voor een overleden kindje van een ex collega van mij, dit omdat het zo kaal was daar, geen bloemen niets en ik vond dat dat joch niet vergeten mag worden.
 














Geen opmerkingen:

Een reactie posten