dinsdag 6 januari 2015

Madrid

het is zo ver, eindelijk ga ik ook een keer na Madrid. Ooit lang geleden al geboekt met vriendin Kitty, maar helaas, kon deze reis niet doorgaan, daarom nu een nieuwe poging met vriendin Susan. Boekjes over de stad had ik al gekocht in de kringloop, en tot mijn verbazing kom ik er ook achter dat ik twee dezelfde heb, altijd handig. met kaart. De stad bied veel kunst en cultuur, veel pleinen, dus ik heb er helemaal zin in. We gaan 4 nachten, 5 dagen dus dat word weer dikke pret in het hotel en waar we ook zitten. We gaan natuurlijk naar het musem Prado, dat wil ik zien, ik zag wat plaatjes, en dat er 8000 schilderijen hangen, zegt ook wel wat, dus ik wil dat zien.. al denk ik dat ik na een half uur schilderijen er wel genoeg van heb, al weet je het nooit natuurlijk.

en wie weet als we mazzel hebben hebben we nu ook een balkon, dat lijkt me zo geweldig, niet dat ik er iets mee zal doen, maar gewoon een balkon waar je kan genieten van het uitzicht over de straten.


hieronder de beschrijving van wat er in het hotel aanwezig is , ik heb er nu al zin in, al denk ik dat dit slaat op een hele dure kamer, en wij zitten natuurlijk in een goedkope kamer maar goed we gaan genieten, dat kan niet anders


Omschrijving van de kamer:
De Petit kamers van Hotel Petit Palace Londres Madrid bieden je een unieke ruimte waar ontspanning en stijl perfect samengaan: een king size bed, douche met hydromassage, computer, gratis wifi, uitzicht op de patio van het hotel, minibar, wekker, kluis, TV... Ontdek de Petit kamers in de Calle Preciados en beleef een onvergetelijke tijd in Madrid.
Voorzieningen van de kamer:
InternetZugang für BehinderteAirconditioningFietsverhuurUitgebreid moderne comfortLiftBalkonMulti-way iPodKluisVerwarmingCD playerKlimaatWIFI aansluitingBagageruimteKinderbedjesOntbijtbuffetSmoke DetectorDouche met hydromassageSchrijftafelSpiegelGrote SpiegelFaciliteiten voor gehandicapteGay friendlyToeristen Informatie PuntKamer met internetGratis internetiPadSchoonmakenDaglichtAfstandsbedieningSchreibtischMinibarLaptopCD PlayerDVD PlayerHuisdierenBlinde geleide honden toegestaanHaardrogerRoom ServiceWakker wordenMedische dienst - op aanvraagBath setBike kinderwagensTelefoonTV met TDTSatelliet-tvTelevisie met internationale kanalenTV LCDNieuwste audiovisuele technologieKamer met Wi-FiWi-Fi grátis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten