woensdag 30 augustus 2023

Uit eten met de Dominihamama groep Indicious

 

Het werd weer tijd om met de spel eet groep een keer weer uit eten te gaan, eigenlijk zouden Niels en ik koken maar ik had toevallig met vrienden gegeten bij dit restaurant en wist dat Misjel en Dominique erg van Indisch eten houden, Marco en Niels houden van gezelligheid, dus dit leek me een geschikte plek om samen met elkaar te gaan eten.

Datumprikker eruit en klaar was het, de afspraak was geregeld, meteen na de eerste week dat de scholen weer waren begonnen op de vrijdagavond. Voordeel was dat het loon ook binnen was dus een extra reden om het te vieren.

We hadden besloten om om 19.00 te gaan eten in dit restaurant en ik had nog aangeboden, aangezien dit restaurant vlak bij mijn huis is, om eerst bij mij te verzamelen om wat te drinken of gewoon om even als verzamelpunt, geheel vrijblijvend was het, we konden elkaar ook treffen in het restaurant dus het was prima hoe het ook zou lopen.

Zoals zovaak gingen we dus niet bij mij beginnen met verzamelen maar meteen in het restaurant, helaas was Do ziek, die kon dus niet mee, daar baalden we wel even van.

Met de drie andere mannen heerlijk zitten eten, we besloten om samen de schotel te nemen, de vegetarische voor mij en de met vlees voor de anderen, zodat we eigenlijk het voorgerecht met meteen het toetje hadden, en dat voor maar 21 euro.

We zaten natuurlijk heerlijk bij te praten en hadden dikke lol, maar zoals het hoort waren we met z'n vieren klaar binnen een uur, dat is het nadeel als je zon schotel besteld, je hebt alles in 1, en normaal zou je dan overal tijd tussen hebben, maar ga met 4 mannen uit eten dan eet je en geniet je.. kortom om 20.00 waren we klaar, dus besloten we om bij mij thuis een afzakkertje te nemen.

Terwijl we naar mijn huis liepen probeerden we nog de Jumbo te betreden maar die was al dicht, omdat we cola zero wilden halen, voor de mannen die gek zijn op bacardie cola, ik dacht dat ik nog een behoorlijke fles had staan, maar dat bleek slechts een beetje, dus de mannen gingen eerst, na de koffie en thee aan de bier, ik bleef zoals altijd keurig aan de thee en water.

We hebben de avond doorgebracht met eerst kolonisten van Catan te spelen, wat tegenwoordig om een vage reden ineens Catan heet. waarbij, de kolonisten maagd Niels het spel ook heeft ontdekt. Ik mocht helaas als laatste mijn huisjes plaatsen en dan krijg je altijd wat voor de goddelozen overblijft. dus de lullige plekken, maar dit keer pakte het goed uit..

Ik was nog behoorlijk vaag in mijn hoofd, gewoon door de drukke week die ik had gehad, maar gelukkig was ik nog helder genoeg om het spel te winnen van de anderen.. kennelijk waren de overgebleven  plekken toch niet zo erg.

Daarna zijn we het spel de Lama gaan spelen, geweldig spel, het is snel en vreselijk veel humor, kreeg echt de slappe lach van dit spel.. genieten.. 

Rond een uur of 23.00 gingen de mannen terug naar huis en heb ik nog nagenietend gekeken naar de slimste mens.

 dit soort avondjes zijn de krenten uit de pap van het leven




Geen opmerkingen:

Een reactie posten