vrijdag 18 augustus 2023

Lunch time...

 

terug uit Londen met een gevoel van een soort jet lag achtige verschijnselen, heb ik me vanochtend eerst ontzetten verslapen, ik wilde naar de Cross, Marco geeft hem dus ik had er zin in, maar op de een of andere manier heb ik dus de wekker gehoord, uitgezet en ben ik me gaan omdraaien. heel suf. . sterker nog heel jammer want wat had ik graag meegedaan met de cross xxl.. maar ja zoals ik zei , een soort van jet leg achtige verschijnselen, niet dat ik een nacht heb overgeslagen maar toch ergens voelt het wel zo... dus dat ik door ben geslapen was niet zo gek.. het was tenslotte ook een rare dag met de lange reis naar Heatrow. en de vele overstappen etc.. het wachten op het vliegveld etc, het is en was prima om te doen.

Dus nadat ik was opgestaan, ben ik even verder gegaan met de foto's uit te zoeken van Londen, had er al veel gedaan, maar was zo onhandig om de bewerkingen niet op te slaan in de map op internet waar ik ze dan vanaf kan halen, moet dat toch wat beter gaan ontwikkelen en ook daadwerkelijk doen, is niet eens zoveel werk maar het schiet er bij in, of door slechte wifi, of doordat ik met zoveel andere dingen bezig ben.

Dus om 13.00 had ik met Elias afgesproken om te lunchen, Elias zocht dit keer een restaurant uit, in eerste instantie las ik natuurlijk Wanders restaurant, maar dat was het dus niet.. dat bleek. het was gewoon  Anders... maar goed bijna mijn naam

De lunchkaart was wel heel erg gericht op  vlees en vis maar er was ook wat vegetarisch voor de lunch, dus ik besloot een omelet kaas te nemen,  achteraf had ik liever het twaalfuurtje gehad met de vraag of hij vegetarisch kon., volgens mij kan dat prima namelijk met wat extra kaas en een kaas of groente kroket maar ja.. nu heb ik het wel gezonder gedaan is ook heel wat waard

We zeiden beiden bij het begin, we kunnen maar tot 15.00 omdat in Bodegraven een blauwe zone is in het centrum.

Het eten was goed, de theevoorziening ingewikkeld, omdat ze dus een heel apparaat op je tafel zetten en je dus zelf de sterkte kan bepalen en welke thee je wil door te draaien aan het knopje van je keuze..  vond dat dat ding veel ruimte in nam wat niet echt nodig was.

Nadat we heerlijk hadden bijgepraat met elkaar zijn we, na het maken van een nieuwe afspraak, naar onze auto's gelopen, okey andere omschrijving, Elias wist waar zijn auto stond ik heb weer eens lopen dwalen door Bodegraven om mijn auto te vinden, zo achterlijk en zo stom dit. ik leer dat dus kennelijk ook nooit, hoeveel tijd ik kwijt ben met het zoeken naar mijn auto.. gelukkig is mijn auto wel opvallend dus ik vind hem tegenwoordig wel sneller dan eerst.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten