vrijdag 21 april 2017

wordfeud

Ik weet het al heel lang, ik ben er niet goed in, al word ik langzamerhand wel meer bedreven in, toch win ik eigenlijk zelden, of beter nog nooit..

Daar gaat het mij ook niet om, het is gewoon het spel spelen, maar ook meteen even elkaar in de gaten houden of ieder het nog doet en er is.

Aangezien in mijn vriendenkring veel mensen, net als ik, alleengaande zijn, is het toch handig om door middel van Wordfeud te weten of men er is.

Elke ochtend even een letter leggen, en voor het slapen gaan dan ook, zodat we van elkaar weten dat we nog zijn. Mocht er geen reactie komen, dan is het natuurlijk niet meteen een man overboord maar als de volgende dag ook geen reactie komt dan is het bellen. Kijken of je iets moet doen.

Ook gebruik ik wordfeud voor  oa wat snelle berichten door te geven aan elkaar. Snel even te overleggen.. Ideaal is dit.

Natuurlijk is het ook een spel om wat te ontspannen, of  zoals nu het geval is. een spelletje in een spelletje te spelen.. Vriend van mij vind het heerlijk om mij te laten spartelen, telkens als ik denk dat ik bijna win.. komt er ineens een woord van dik 100 punten of meer.. gevolg.. ik weer in de dip.. maar nu heb ik het spel in de macht..Heel stoer berichte hij mij dat hij nu voor de 600 punten gaat. Hij mag.. maar ja helaas ben ik nu aan zet, hij heeft nog 12 punten nodig. Hij had het kunnen hebben als hij niet zo oenig was geweest om een woord te leggen van ong 9 punten.. dus ja.. en nu ben ik aan zet.

Het eerste wat ik schreef was dat ik maar ging afbreken zodat hij met 589 punten blijft zitten en dus geen 600 haalt.. hij in de stress.. ik zie het voor me, gifgroen van spanning, zweet in zijn handen, wachten totdat hij de finale klap kan geven.. en dan reageer ik niet.. ja met leuke en gezellige tekstjes als.. zal ik maar afbreken dan? of zoals vanochtend, na een nacht, waarin ik denk hij slecht geslapen heeft.. met pompidomdie dom, etc.. tweet tweet  dit om mijn feestvreugde te vergroten..

Ik kan dan wel niet met punten winnen dat weet ik, maar ja dit is ook een leuk spel in een spel.. kijken hoe lang hij het volhoud.. ik heb tenslotte 48 uur de tijd om iets te leggen.. en als ik het vergeet, ja dan wint hij maar niet met 600 punten... 

Ik vind het heerlijk dat geklier en dat elkaar uitdagen en plagen in het spel.. het maakt het juist extra leuk om het te spelen... en ach het is tijdsverdrijf en humor.. wat wil ik nog meer.

Ik zit nog steeds in ernstige twijfel of ik wel of niet zal reageren.. laten we een stemming houden.. als je vind dat ik gewoon een woord moet leggen, dan zet je dat hier neer, als je vind dat het niet hoeft dan zet je dat ook hieronder neer.. en de meeste stemmen gelden..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten