zondag 2 april 2017

Klap

Afgelopen zaterdag, stond ik toevallig bij mijn auto, ik wilde boodschappen doen, bij mij op het plein, maar wilde nog even wat in mijn auto doen. Er kwam een keurige witte auto aan, waarvan ik ooit een blauwe variant heb  gehad, waarbij mij nog het angstzweet uitbreekt als ik er aan denk. 
Wat een ellende deze auto.. als ik ergens geparkeerd stond en achteruit er uit moest, kon ik niets zien, ik had geen zijramen achter in, het was een soort van bestelbus maar dan kleiner.

De welbekende ptt wagentjes met grijs kenteken, en dan in het blauw.

Ik heb ooit toen ik mijn toenmalige lief naar de trein had gebracht een half uur gewacht voordat ik het lef had om achteruit te rijden en uit te draaien.. Dit omdat er achter mij een auto geparkeerd stond maar ook aan de zijkanten..  dit was dus heftig. Wonder boven wonder met deze blauwe auto nooit een aanrijding gehad.

Ooit stond ik bij de garage en er moest iets gebeuren, handig als ik ben, en zoveel verstand als ik heb van auto's zei ik bij de balie.. ik heb een  opel kadet combo... De monteur keek me eerst vragend aan,. en ik dacht oprecht dat ik het goed had, dus ik herhaalde het nog een keer, dat ik een opel kadet combo..
De monteur zei heel aardig dat kan niet , die bestaan niet, ik weet nog dat ik heel ad rem zei.. Okey dan is het die blauwe die daar staat.... 

Kortom, ik ben niet goed met auto's ze moeten gewoon rijden, en dan ben ik tevreden. 
Geen gedoe en geen gehannes.. zoals tegenwoordig dat je verplicht je kenteken moet invullen als je ergens wilt parkeren.. ook zo niet aan mij besteed. Ik heb inmiddels een foto van mijn kenteken op mijn telefoon, ik weet het  niet.. ik gok wat, maar altijd verkeerd. Dus daarom maar een foto, kan ik daar op kijken.

Maar terug naar het begin van het verhaal, deze bestel bus achtige auto, met een aardige dame met borsthaar, draaide haar auto de parkeerplek naast mij in en er was een klap... een knal.. ik dacht echt volgens mij ligt de hele voorkant er af.. Men riep zelfs Oh jee dat gaat mis. dat is stuk, vanaf het parkeertrein. 

Schoorvoetend liep ik naar voren om het te aanschouwen.. maar er was niets te zien, zelfs de lamp ws niet stuk, de bumper van plastic was goed.. helemaal niets 
Inmiddels was de bestuurder van de andere auto ook al uitgestapt, met duizenden excuses. WE hebben samen gekeken, konden niets ontdekken.. ( ik denk dat ze bij de hondenuitlaatservice werkt, want haar t-shirt zat onder de hondenharen, vandaar die vrouw met borsthaar) 
Kortom plastic op plastic geeft een harde knal maar kennelijk geen schade.

Dus ik ik heb haar nummer gevraagd, gezegd dat donderdag mijn auto toch naar de garage moet voor wat onderhoud en dat ik daar even ga vragen of er iets misschien toch stuk is, al kunnen wij niets zien. Als ze donderdag niets hoort dan is het prima zo. Dit vond ze erg tof.. en ik denk ook zeker dat er niets is, omdat ondanks dat ik er nu mee rij ook niets voel en merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten