vrijdag 13 oktober 2023

nee he...

 

Ach een slechtere timing kon het niet zijn, net twee dagen achter elkaar trainingen gehad en eigenlijk al maandag weten dit gaat hem niet worden, maar toch je hoopt tegen beter weten in, de trainingen moesten wel gevolgd worden omdat je anders je certificaat niet krijgt en tenslotte is er wel heel veel geld voor betaald door de school, dus je kan ook niet zeggen ik ga niet.. dus dat was de reden dat ik twee dagen al met keelpijn en snotterend door het leven liep.

Er was zelfs een dag bij dat ik dacht ik ga helemaal niets doen vandaag, ik wil niet maar ben dan toch maar gegaan omdat ik het wel belangrijk vond om naar mijn werk te gaan. Had nog wat dingen op te lossen en aan te pakken.

Maar donderdag was de knop om, de trainingen had ik gevolgd en om 6 uur wakker worden en beseffen nu gaat het gewoon even niet. nu blijf ik in bed, nu ga ik een dag of 2 echt ziek zijn en hopen dat het over gaat.. soms werkt dat heel goed gewoon in bed liggen en je er aan over geven.. zeker als je weet dat de maandag erop een prachtige reis gaat maken naar de mooiste stad waar ik altijd thuis kom als ik er ben namelijk Berlijn. mijn stad waar ik nooit genoeg van krijg, er is zoveel te zien en te beleven.

De dingen die ik en  mijn oud buurman  willen gaan doen staan al vast en liggen al keurig op papier klaar. dus dat is ook lekker om te hebben en te weten.

En nu dus zorgen dat het lichaam weer in zijn goed staat terecht komt en zich dus weer goed gaat voelen, zodat ik ook nog fit ben dus daarom twee dagen in bed in de hoop dat het snel hersteld. 

De vele plannen die ik had in dit weekend o.a. om even naar mijn moeder te gaan heb ik maar even verschoven naar een andere datum zodat ik toch haar kan zien, anders duurt het veel te lang dat ik haar zie en dat is ook niet fijn.

Na 1 dag in bed, loopt de snot nog wel uit mijn neus, mijn keelpijn is zo goed als over, en langzaam lijkt het af te zakken en lijkt het erop dat ik me beter ga voelen dan de dagen ervoor.

Dus nog twee dagen in bed, en dan langzaam zondag toch mijn huis wat schoon maken, want ik vind niks ergers dan terug te komen in een niet schoon huis dat vind ik altijd zo vervelend en niet leuk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten