vrijdag 6 oktober 2023

Bob

 

Soms kom je een situatie tegen die te grappig is voor woorden...  


Deze week zat ik te wachten bij de fysio  in de auto, ik was namelijk veel te vroeg, dus ik dacht laat ik even de tijd nemen voordat ik naar binnen ga.

Zie ik tegenover mij een deur opengaan en ineens rent er een hond uit met de prachtige naam Bob.. dus ik nieuwsgierig als ik ben vraag ik me af wie het baasje is dat die hond zomaar vrij op straat loopt,op een redelijke drukke straat.. 

Ik ga er altijd vanuit dat een baasje controle over zijn hond heeft.. ineens zie ik een man verschijnen met een gele bal en die roept liefdevol.. Bob kijk bal.. en gooit die bal in het huis.. Bob denkt bekijk het maar en gaat lekker verder weg lopen..

De man bleef liefdevol Bob roepen, haalde zelf de bal weer op uit huis en liet hem aan Bob zien en Bob keek dacht leuk spelletje.. en terwijl de baas de bal in het huis gooide.. keek hij naar zijn baas met de verwachten de baas gaat die bal weer halen.. dat doe ik normaal altijd. maar dat doe ik niet, hij doet het leuker.. dus die man weer het huis in en daar ging het hele gebeuren weer opnieuw.. en dan zit ik toch inwendig te lachen. ik denk alleen maar ach jeetje. wat een gedoe.

Na tig pogingen ging de man op een gegeven moment het huis in en verstopte zich achter de deur.. Bob echte dacht dikke vinger en ging genieten van zijn vrijheid. hij dartelde vrolijk door de straat heen, terwijl zijn baas achter de deur zat, auto's moesten remmen, fietsers gingen met een grote boog om Bob heen en Bob had de dag van zijn leven.. het was feest..

Hoe het uiteindelijk afgelopen is weet ik niet. wel toen ik thuis kwam was de hond weg en de deur dicht dus ik denk dat Bob uiteindelijk toch het huis is ingegaan.... maar ik kan me hem wel voorstellen tenslotte wie noemt nou zijn hond BOB.. Bewust onbeschonken bestuurder...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten