zaterdag 7 oktober 2023

Jelka op nieuwe houtje

Helaas is het programma al afgelopen maar wat heb ik genoten van dit programma. 

In eerste instantie dacht ik, dat is niks, weer een suf en dom woon opfleur programma.. waarvan je weet dat wat er gebeurt dat er heel veel dingen weg gehaald gaan worden als het programma klaar is, tenzij ze het kopen die hun ruimte hebben laten verbouwen.

Bij dit programma heb ik regelmatig slap van het lachen gelegen om de dingen die er gebeuren, zoals in een kamer van een student dat ze er achter komen dat de kamer prachtig is, de vloer moet eruit en dan ineens zien ze dat er nog een vloer onder zit.. en dat achterlijke keukentje.

Het mooie vind ik ook wel, en daar zie ik dan toch echt wel het theatermens in terug, dat ze ging zoeken bij tweedehandswinkels naar spullen, bij kringlopen de mooiste dingen weghaalde maar ook dat ze bepaalde dingen zelf ging oppimpen.. prachtig, mooie ideeƫn gekregen hierdoor, al ben ik wel een beetje de techniek kwijt maar ik vond het prachtig.

De tuinhuis die ze moest opknappen in Rotterdam, wat een afschuwelijke inrichting had ze bedacht en toen  ze bijna klaar was kwamen ze tot de ontdekking dat het hele huis gewoon rot was, dus het moest tegen de vlakte... dus ze moest opnieuw beginnen, maar het werd uiteindelijk wat zij echt wilde maar waar ik van dacht mijn hemel ik zou gek worden van al die kleurtjes en dingetjes etc.. afschuwelijk maar wel weer gaaf dat ze dan spullen pakt wat ze nog had liggen aan behang stof etc... en ze doet zelf heel veel, niet alleen de klus mannen maar ook zij doet van alles lijkt het

Maar waar ik vooral van hou is haar droge humor, maar ook dat je Henry van Loon af en toe ziet verschijnen in het programma, met bijvoorbeeld een bank naar boven sjouwen in zijn eentje.. geniaal.. vooral dat als hij boven is de opmerking komt hij past eigenlijk helemaal niet hier.. geweldig.

Helaas is het programma afgelopen maar ik hoop oprecht dat het een vervolg krijg het was heerlijke ontspannende tv met veel humor

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten