zaterdag 15 februari 2020

uitslapen

Het is heerlijk, tegenwoordig, door dat ik hardloop bij mijn huis in de buurt, ga ik op zaterdag niet meer naar de sportschool.. voordeel is dat ik op zaterdag uit kan slapen, tenslotte kan ik elk moment gaan lopen.  Op zaterdag zijn er meestal twee klusjes.. 1. mijn huisje dweilen.. 2 hardlopen... en soms alvast in het voren koken voor de week omdat ik een drukke week voor de boeg heb..

Maar het leukste vind ik wel.. dat ik kan uitslapen.. ik zie dat echt als een feestje, en al die mensen die zeggen zonde van je dag.. lees wat hierboven staat.. dan maar meer aan de nacht...... het zal vast niet meer lang duren dan zal zelfs de musea open zijn in de nacht... want ja de economie gaat steeds meer 24 uurs worden.. dus het is allemaal niet meer zo vreselijk strak.....  groot voordeel..

Dus ik slaap uit op zaterdag. ik zet geen wekker, ik duik mijn bed in  en denk alleen maar.. wat heerlijk dit.. wat lekker, ik geniet ik slaap en zie wel hoe laat ik wakker ga worden...  genieten toch.


Ik kan een ieder het aanraden gewoon jezelf 1 dag per week dat feestje geven, zeker als je net je bed hebt verschoond, dan is het helemaal geweldig... dan is het dubbel feest... gaan liggen, alleen opstaan om even naar het toilet te gaan, dan weer terug in het warme bed en genieten van niets hoeven alleen maar liggen en genieten van de warmte van je bed en van het doezelen, van lekker lezen totdat je echt merkt nu is het genoeg, nu ga ik eruit.


DAt je de hele dag nog duf bent , okey dat is all in the game, maar ach.. het is het waard, dat uitslapen.. het is genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten