donderdag 27 februari 2020

london feb 2020 dag 4

Inpak en vertrek dag vind ik altijd een klotendag hou niet van mijn eigen zooi op te ruimen. Wordt tijd voor een vriendje die dat leuk vind en voor mij doet 😀😀 grapje

Maar goed geslapen , ergens ook blij het gevecht met de douche is afgelopen, groot voordeel, ik hoef niet meer heen en weer te springen in een badkuip om nat te worden. Heerlijk. Het is een bad net een vaste douche, geen handdouche, heb ik de pest aan. Als je van laag naar hoog wil dus dat het water ui de douchekop komt dan krijg je altijd een plens koud water op je kop.. gevolg je haar is nat, dat is al balen. Maar ook dat je meteen koud bent... pas deze ochtend toen ik klaar was douchen bedacht ik me ik kan dat knopje ook met mijn voet doen... beetje water eroverheen is niet erg, want een koud en nat been is minder erg om die te fatsoeneren. Dat is ff een handdoek er overheen... dus beetje laat eigenlijk. Maar kan natuurlijk ook gewoon naast het bad gaan staan knopje omhoog of omlaag.... goh dat ik dat allemaal nu pas bedenk... bijzonder handig.

Daarna me in min skinny jean gehezen keurig zwart natuurlijk, mijn reis kledij aan, en we konden ontbijten, ik was er klaar voor. Ontbijt is Engels, dus kwark met vulling  en rood fruit uit de diepvries, helemaal goed. Daarna twee toast met ei en tomaten en jam.. maag is gevuld.. we zijn klaar voor de dag. Laatste keer op de gehuurde toilet, en afsluiten Lets go.we gaan eerst een stukje lopen in de natte sneeuw van London, Londen krijgt het koud nu wij gaan. Maar ik zorg voor nieuwe warmte in de zomer als ik hier terug kom om bij erwin te zijn.

Nadat ik mezelf had hervonden in mijn toilet tas. Ik alles in de koffer had gegooid, want alles gaat toch in de was dus geen probleem., Check check van de kamer was ik klaar voor vertrek, moet zeggen dat de muziek van de musical ook zijn werk doet heerlijk.

Naar het British museum, Susan wilde graag de steen van Rosetta zien omdat hij waarschijnlijk terug gaat naar Egypte. Dus nu was de kans er nog om hem te zien. Aangezien ik deze steen al tig keer heb gezien en aangeraakt met mijn fototoestel besloot ik om de expositie Troy te gaan bekijken. Afspraak was 11.30 bij de leeuw. Helaas toen ik het extra kaartje hier voor wilde kopen bleek dat er een time slot was 11.30 pas toegang, geen probleem er is genoeg te zien en te bewonderen om te genieten. Dus  dat maar gedaan.. om half 12 stond ik op de afgesproken plek. Wilde nog even thee bestellen maar helaas lukte dat niet, men was wat traag, heel traag, dan maar zonder thee de straat op. Tenslotte gaan we zo naar het vliegveld .

Na het museum rustig naar het hotel gelopen waar we de bagage op hebben gehaald, koste wel 1 pond maar ach voor twee koffers een koopje.. en laat ze wat verdienen wat maakt dat uit..Daarna lopen door de stad naar een speciaal station waarmee we rechtstreeks naar Gatwitc konden gaan, heerlijk , de trein in, bijna eentje te vroeg genomen maar daar hebben we ons goed uit gered gelukkig, op het vliegveld heerlijk gegeten en voor we het wisten moesten we al boarden, dat gaat altijd zo snel.. de vlucht ging snel, heel snel gelukkig dat was erg mooi. Daarna naar huis met de bus, kwam nog een oud leerling tegen waar ik even met heb zitten praten. In Alphen meteen maar langs de Jumbo om alvast wat te eten te halen voor deze avond, ook wat voor morgen, dat is vaak een nadeel dat je zo laat thuis komt en dat je dan nog moet eten en er voor moet zorgen.

De spullen uitgepakt, in de was, en daarna de rust in de tent bijkomen en genieten van dat ik weer thuis ben maar wat is het koud in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten