vrijdag 13 oktober 2017

yup het krabbelt zich weer omhoog

Gisteravond niet laat in bed, maar vandaag er wel heel lang in gebleven, okey laat ik eerlijk zijn, van de uren die ik normaal in het leven doorbreng heb ik er nu misschien net 4 gehaald. Maar het is heerlijk, gewoon in bed liggen, bijkomen en voelen dat rust je lijf goed doet. Mijn keelpijn zakt af, ik vond een geweldig goed spulletje wat ik ooit in Napels heb gekocht in mijn kast met paracetamol, ja die uit Spanje, waarmee je dus je keelpijn erg snel bestrijd. Ik moet naar Italie om toch maar een voorraadje te halen van dit spul. Het werkt enorm, Twee keer in je keel spuiten en je pijn is weg en hij is gesmeerd. Ik ga er voor. Dus als er nog mensen zijn die op vakantie gaan naar Italie laat me het even weten, dan stuur ik je even een foto van het doosje van het middeltje op, met de vraag of je voor mij wat van die flesjes wil meenemen.. het werkt namelijk enorm.

De hele dag dus bijna in bed doorgebracht, gelukkig kan ik het goed met mezelf vinden, dus het was ontbijt op bed, het was middageten op bed, het was eigenlijk alles op bed, zelfs het blogje schrijven is in bed. Wat een kan ziek zijn soms toch een feestje zijn, met het juiste gezelschap, mezelf, met goed eten en drinken, en een goede serie op de tv, dan is het vol te houden. 
Ik volg momenteel de serie Criminal minds en dat is leuk en spannend.. Ik knaag me als een soort van knaagdier hier doorheen om ze te zien.. Gelukkig ben ik pas in serie 2, dus ik heb nog heel veel te gaan om te bekijken. Het is genieten en ook geeft het veel inzichten maar ook raakt het me, zit soms te huilen bij de tv, of zal dat zijn omdat ik griep heb.. ik weet het niet. misschien ook wel de leeftijd.

Kortom het was een zinvol dagje in bed met een doorgelegen ruggetje nu maar dat komt wel weer goed. Morgen gaan we maar weer eens proberen om het echte leven in te duiken en dat doen we rustig aan.. 

Kortom twee dagen in bed, is wel genoeg.. en we kunnen het weer aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten