vrijdag 27 oktober 2017

deurbel

soms vallen dingen pas veel later op, of het is pas gebeurt maar ik was verbaasd
Ik moest een pakket halen bij de buren, dus ik druk op hun bel en denk nog, he ze hebben een nieuwe bel. De vorige was zwart met zon witte knop, best een aardige bel maar niks bijzonders.. dus ach ze zullen wel wat nieuws willen. 

Het gekke is wel dat ik er even aan moest wennen, een hele witte deurbel.. op een witte deurpost, dus het schiet niet echt op, in het donker is het wat meer zoeken, zeker als de verlichting het wat minder doet. Maar toch geen punt denk ik nog, komt goed, zoals alles goed komt.

Terwijl ik zo over de galerij loop richting mijn eigen huis, zie ik ineens dat ook mijn deurbel is vervangen.. ik even terug naar de buuf, waar ik nog heel keurig dinsdagmiddag was geweest en had aangebeld maar niet eens gezien heb dat de bel anders was dan de vorige..

Ergens heb ik iets gemist is mijn angstige vermoeden.

Maar goed, het is en blijft een raadsel voor mij wanneer dit gebeurt is, en omdat ik natuurlijk eigenlijk nooit bij mezelf aanbel is me dit dus totaal ontgaan, maar wie weet weet 1 van mijn buren wel wanneer dit gebeurt is.


Daarnaast is het toch wel jammer dat ze wel de deurbel vervangen maar niet meteen even je ramen lappen, je huisschoonmaken etc, dat zou dan een echte verrassing zijn.. maar hoe dan ook
ik ben erg blij met mijn nieuwe witte deurbel op mijn witte deurpost zonder verlichting. dus ik hoop als ik nachtelijk bezoek krijg de bel te vinden is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten